HockeyNews
PLUS
Philadelphia Flyers
Artikelbild

Oscar Eklind skriver kontrakt med Flyers

Oscar Eklind kommer att tillhöra Philadelphia Flyers organisation kommande säsong. Vänsterforwarden hade denna säsong 28 poäng för Luleå, 17 mål och 11 assist på 48 matcher.

9 april 2024
Artikelbild

Jätten Ivan Fedotov debuterade för Flyers

Samuel Ersson och Philadelphia Flyers har gått tungt på slutet, efter att Ersson släppt in två av sex skott så fick Torts nog och bytte in Ivan Fedotov. Visst märkte man att upplevelsen var något nytt – när OT skulle börja åkte Fedotov till fel mål och fick en klapp i arslet med målvaktsspaden av sin landsman i Islanders Semyon Varlamov.

2 april 2024
Artikelbild

Fjärde raka förlusten för Flyers

Flyers åkte på ytterligare en tung förlust mot ett bottenlag, 1–4 mot Montreal Canadiens torsdags och ikväll 1–5 mot Chicago Blackhawks. Två dyrbara förluster i ett extremt viktigt skede av säsongen.

31 mars 2024
Artikelbild

Slutspelskampen i öst leker "hot potato"

Slutspelsdramat i den östra konferensen är rena rama "hot potato"-spektaklet där inget lag tar tag i taktpinnen. Inför kvällens bataljer så skiljde det endast fyra poäng mellan Flyers, Capitals, Red Wings och Islanders – där två av de fyra lagen med största sannolikhet går till slutspel.

31 mars 2024
Artikelbild

Ersson drog längsta strået mot Ullmark

Det var en helsvensk målvaktskamp när Philadelphia Flyers tog en imponerande seger hemma mot Boston Bruins med 3–2. Flyers lagkapten Sean Couturier var tillbaka i laguppställningen igen, förpassad till fjärde linan.

24 mars 2024
Nylander

William Nylanders 37:e mål för säsongen

William Nylander blev målskytt mot Philadelphia och närmar sig 40-målsgränsen – men det blev förlust mot Flyers på bortais.

20 mars 2024
Adam Ginning

Linköping har fått indikation av NHL-backen

Den Linköpingsfostrade backen Adam Ginning har ett utgående NHL-kontrakt med Philadelphia. Han finns på LHC:s önskelista. Den 24-årige backen har gett vissa signaler om vartåt det lutar till nästa säsong. Här går Peter Jakobsson igenom läget med Hockeynews.

10 mars 2024