HockeyNews
PLUS
NHL
Kommande matcher
22 september 2024
Dallas Stars
Dallas Stars
St. Louis Blues
St. Louis Blues
22 september 2024
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins
22 september 2024
Winnipeg Jets
Winnipeg Jets
Minnesota Wild
Minnesota Wild
22 september 2024
Washington Capitals
Washington Capitals
Philadelphia Flyers
Philadelphia Flyers
22 september 2024
Boston Bruins
Boston Bruins
New York Rangers
New York Rangers
Se alla matcher
Stian Solberg

Storlöftets tydliga besked – där spelar han nästa säsong

Natten till lördagen meddelade Anaheim Ducks att de skriver NHL-kontrakt med sitt senaste draftval Stian Solberg. Men hur blir det med hans framtid? Nu ger norrmannen tydliga besked. – Det blev som jag ville, säger den unge landslagsbacken till [Nitten.](https://www.nitten.no/blogg/solberg-hjemme-fra-camp---det-ble-slik-jeg-onsket)

10 juli 2024
(20998) Sidney Crosby

Uppgifter: Crosby får nytt superkontrakt – här är lönen

Sidney Crosbys kontrakt löper ut nästa säsong – men tiden i Pittsburg ser inte ut att vara över för det. Nu skriver The Athletic att parterna närmar sig ett nytt treårskontrakt.

10 juli 2024
Adam Boqvist

Florida sajnar svensken – blir lagkamrat med brodern

Stanley Cup-mästarna Florida Panthers har redan sajnat Jesper Boqvist. Nu meddelar NHL-klubben att de är överens även med den yngre brodern Adam Boqvist.

9 juli 2024
Unger Sörum

Svenske talangen hyllas av Abbott: ”En ljus framtid”

Svenske Felix Unger Sörum jagar en plats i Carolina Hurricanes till hösten. Nu hyllas han av Rögles tidigare tränare Cam Abbott, som numera är huvudtränare för AHL-laget Chicago Wolwes. – Han är en mycket begåvad spelare med en ljus framtid, säger Abbott till Carolinas officiella hemsida.

9 juli 2024
Robert Hägg

Hägg: ”Frågade rakt ut: Varför har ni sajnat mig?”

Robert Hägg har en tuff säsong bakom sig i NHL och har under sommaren omgärdats av flyttrykten. När det nu står klart att det trots allt blir en fortsättning borta i NHL talar backen ut om den tuffa tiden i Anaheim Ducks. – Det var inte alls vad jag hade tänkt mig. Allt som jag inte trodde skulle hända hände, säger han till [UNT.](https://unt.se/sport/ishockey/artikel/talar-ut-om-motgangen-da-vet-man-vad-det-betyder/jv463mpj)

8 juli 2024
Hardy Häman Aktell

Ryktades till Skellefteå – stannar i Nordamerika

Hardy Häman Aktell har ryktats till Skellefteå till nästa säsong, men nu står det klart att han blir kvar i Nordamerika.

4 juli 2024
Victor Hedman

Hedmans känslor – framtiden: "Det känns respektlöst"

I 15 år har Victor Hedman och Steven Stamkos varit lagkamrater och bästa vänner i Tampa. Det svenske stjärnbacken har fått gå igenom en "berg- och dalbana av känslor" efter att Stamkos nu lämnar för spel i Nashville. – Jag är väldigt ledsen över att se honom lämna. Det kommer att bli svårt att komma in i omklädningsrummet och inte ha honom där, säger Hedman.

3 juli 2024