HockeyNews
PLUS
BIK Karlskoga
Johan Larsson

Larssons TV4-incident: "Städade av det"

Brynäs fortsätter att leverera efter förväntningarna – nu är laget en seger från finalen i Hockeyallsvenskan. Johan Larsson berättar om kritiken senaste dygnen. – Jag gjorde klart det med den som var drabbad så det var skönt att prata igenom, säger Brynäskaptenen till Hockeynews.

7 april 2024
BIF

Brynäs vann – nära finalen i Hockeyallsvenskan

Brynäs vann den fjärde semifinalen mot Karlskoga – nu kan förhandsfavoriterna säkra finalplatsen redan om två dagar på hemmaplan i Gävle.

7 april 2024
Linus Ölund

Ölund tillbaka – så ser lagen ut

Under söndagen väntar fjärde mötet mellan Brynäs och Karlskoga i semifinalserien. Då har Brynäs förstärkning på forwardssidan.

7 april 2024
Krönika

Snacka om att det är kul att göra Hockeynews

Tack, alla hockeysupportrar! Ni är fler än någonsin som besöker Hockeynews.se. Det gör att vi kan vara på ALLA matcher framåt i slutspelen.

7 april 2024
Gällstedt Stefan Andersson

BIK Karlskoga om Gällstedts hårda utspel

Niklas Gällstedt "luktade öl över hela kroppen" och Brynästränaren var kritisk till säkerheten i Nobelhallen. – Tyvärr är det så här. Vår hall är byggd så just nu, säger BIK Karlskogas säkerhetsansvarig Stefan Andersson till Hockeynews.

6 april 2024
Niklas Gällstedt

Gällstedt tänkte bryta matchen: "Ingen säkerhet"

Niklas Gällstedt går till hårt angrepp mot arrangemanget i Karlskoga. – Jag funderade på att ta in laget i omklädningsrummet. Jag luktar öl över hela kroppen. Det var ingen säkerhet bakom båset alls, säger Brynäs tränare till [Gefle Dagblad](https://www.gd.se/2024-04-05/gallstedts-tuffa-kritik-mot-domslut-och-sakerheten/).

6 april 2024
Albin Eriksson

Matchhjälten: "Det skiter väl vi i..."

BIK Karlskoga ger sig inte. Trots Brynäs sena kvittering så avgjorde hemmalaget tidigt i förlängningen. – Man kan bli väldigt låg, men det är något med det här laget, säger Albin Eriksson till TV4.

5 april 2024