HockeyNews
PLUS
BIK Karlskoga
Kommande matcher
20 september 2024
BIK Karlskoga
BIK Karlskoga
Almtuna IS
Almtuna IS
Se alla matcher
BIK värvar

Norsk landslagsback klar för BIK Karlskoga

Eskild Bakke-Olsen blev en riktig fullträff. Nu har BIK Karlskoga gjort klart med en ny norsk i landslagsbacken Sander Vold Engebråten. – En ung spännande back med fint spelsinne och härlig skridskoåkning, säger sportchefen Torsten Yngvesson till klubbens hemsida.

12 juni 2024
Allsvenska schemat

Premiären, 08-derbyn – allsvenska schemat

Schemat för Hockeyallsvenskan är klart. Här är de första omgångarna. Och här hittar ni datum för de heta Stockholmsderbyna på Hovet mellan AIK och Djurgården.

28 maj 2024
Jesper Kokkonen

Uppgifter: Forwarden blir inte kvar i Karlskoga

Jesper Kokkonen kommer inte att bli kvar i Karlskoga enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/sillyrummet-far-lamna-med-ett-ar-kvar-pa-avtalet--har-gjort-klart-med-succespelare/).

15 maj 2024
Stelio Mattheos

Klart: Forwarden går till Karlskoga

Stelio Mattheos är klar för Karlskoga meddelar klubben på sin [hemsida](https://www.bikkarlskoga.se/article/r2jasdg-1eki1/view).

14 maj 2024
Albin Eriksson

Uppgifter: Forwarden byter allsvensk klubb

Albin Eriksson var i år inne på sin andra raka säsong i Karlskoga. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/albin-eriksson-lamnar-karlskoga-for-ostersund/) är han nu klar för en ny Hockeyallsvensk klubb till kommande säsong.

13 maj 2024
Barkemo

Klart: BIK tar in back från Skellefteå

Det handlar om Tim Barkemo, meddelar Karlskoga på sin [hemsida](https://www.bikkarlskoga.se/article/zecasd1-1eki1/view).

6 maj 2024
Johan Motin

Lämnar Finland för moderklubben i HA: "Stolt"

BIK Karlskoga har gjort klart med en ny back. 34-åringen lämnar Finland för moderklubben till nästa säsong.

3 maj 2024