HockeyNews
PLUS
Almtuna IS
(29861) Robert Kimby

Kimby klar i Almtuna – men DIF får vänta

Robert Kimby har under en längre tid varit ett högintressant namn som ny huvudtränare för Djurgården. Nu är säsongen över för hans nuvarande klubb Almtuna och hans kontrakt löper ut om bara sex veckor. Kan det bli Djurgården redan nu? Så här svarar Stockholmsklubben.

14 mars 2024
(22077) Oskar Asplund

Uppgifter: Asplund byter igen – "done deal"

Oskar Asplund kommer att spela i Mora nästa säsong. Det rapporterar [Expressen](https://open.spotify.com/episode/77GzenkkASf2djJL1JUor8).

14 mars 2024
Tommy Samuelsson

Samuelsson hyllad – Nybro vidare

Tommy Samuelssons Nybro Vikings är vidare till kvartsfinal, efter att ha besegrat Almtuna med 2-0 i matcher.

13 mars 2024
William Eriksson

Ryktas till konkurrent – svarar: "Skitkul"

William Eriksson har en tongivande roll i Almtuna. Till nästa säsong ryktas han dock vara aktuell för seriekonkurrenten Västerås. – Det är skitkul om det finns ett intresse men det är inget jag har fokus på nu, säger 25-åringen till [UNT](https://unt.se/bli-prenumerant/artikel/re64v45l/unt-1m1kr_s_23).

13 mars 2024
Karlskoga Backlund

Backlunds spik: Karlskoga i pressat läge

Insatserna är gigantiska på onsdagens Powerplay. En kvartsfinalist kommer att koras i Schweiz och upp till två kan komma att koras i HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi nått den femte och avgörande tillställningen på fyra håll i HockeyEttans glödheta slutspel. Mina tankar kring kupongen finns att inmundiga nedan. Smaklig spis!

13 mars 2024
William Eriksson

Uppgifter: Västerås nära ny värvning

Västerås kommer göra mycket förändringar inför kommande säsong. Nu är klubben enligt [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/l3pRvy/vasteras-drag-jagar-almtunas-william-eriksson) nära att värva in en spelare från Almtuna.

11 mars 2024
Kimby

Kimby: "En bitter smak i munnen"

Nybro tog under kvällen grepp i kampen om kvartsfinal efter att ha vunnit kvällens första match mot Almtuna med 6-3. – Jag tycker att vi har en alldeles för hög felprocent och misstagsprocent, säger Robert Kimby till TV4.

11 mars 2024