HockeyNews
PLUS
Övrig hockey
(25872) Matthew Galajda Djurgården

Efter sju månader – här ska förre DIF-målvakten spela

Den tidigare Djurgårdsmålvakten Matthew Galajda, 26, har stått utan klubb sedan han fick lämna Sverige i våras. Nu har han gjort klart med en ny arbetsgivare.

22 december 2023
(30051) Vita Hästen

Backen polisanmäls efter tacklingen på domaren

Casper Gillberg fick en över ett år lång avstängning för sin tackling på domaren i en division 3-match tidigare i vintras. Nu står det också klart att backen polisanmäls av domaren. – Det är ett speciellt och ett ovanligt ärende, säger förundersökningsledaren Marcus Hoppe till Norrköpings Tidningar. 

19 december 2023
(30623) Jonas Ahnelöv

Avslöjar: Tidigare Lekandsbackens nya klubb

Många lag har jagat Jonas Ahnelöv den här hösten. Nu har han gjort sitt val. Enligt uppgifter till HockeyNews.se väntar nu spel i Slovan Bratislava.

14 december 2023
(29580) Dan Labraaten

Leksandslegendaren Dan Labraaten till Hall of Fame

Leksandslegendaren Dan Labraaten väljs in i svensk ishockeys Hall of Fame. Hyllningen kommer att ske på hemmaplan i Leksand.

27 oktober 2023
(29449) Niklas Svedberg och Rasmus Tirronen

Svedberg i målvaktsslagsmål i österrikiska ligan

Efter en het situation framför Black Wings Linz mål började den finländske målvakten Rasmus Tirronen dela ut snytingar till höger och vänster. Det gillade inte Bolzanos målvakt Niklas Svedberg – som utmanade Tirronen på en fight vid rödlinjen.

20 oktober 2023
(28751) Mästarnas Mästare

Jörgens galna ögon och Pekkas toksatsning

Hur klarar sig hockeyhjältarna i Mästarnas Mästare? "Pekka" Lindmark var nära en hjärtinfarkt, Jörgen Jönsson skrämde slag på motståndarna med sina galna ögon och Håkan Loob fick lämna tävlingen först av alla. Nu när Joel Lundqvist är klar för kommande säsong så har HockeyNews.se tagit en titt i arkivet – och vi har hittat både högt och lågt.

27 augusti 2023
(27261) Joel Lundqvist

Joel Lundqvist får chansen att bli Mästarnas mästare

Joel Lundqvist är både svensk mästare och världsmästare. Nu ska den förra Frölundastjärnan också försöka bli Mästarnas mästare i SVT.

21 augusti 2023