HockeyNews
PLUS
Övrig hockey
Peter Forsberg

Bekräftat: Foppa klar som VM-expert i tv

Det var den 22 april som Hockeynews kunde berätta att Tre Kronor-legendaren Peter Forsberg blir det stora expertnamnet i Viaplays VM-sändningar. På torsdagen bekräftades det på en en pressträff i Stockholm.

25 april 2024
Vita Hästen

Kaxiga utspelet: ”Vi ska vinna SHL”

Vita Hästen har precis gått upp till Hockeytvåan. Nu kommer en av klubbens representanter med ett kaxigt utspel. – Det går inte ha någon annan ambitionsnivå än att vinna SHL, säger styrelseledamoten Johan Karlsson till NT.

21 mars 2024
(20386) Johan Fransson

Franssons nya karriär – tog över damlaget

Den tidigare Leksands- och Luleåbacken Johan Fransson var med och tog Faluns damer till en topplats i division 1 och ledde laget i SDHL-kvalet. Nu vill världsmästaren med Tre Kronor fortsätta jobbet, enligt [Falu-Kuriren](https://www.falukuriren.se/2024-03-03/fif-damerna-utslagna-da-oppnar-frallan-for-en-fortsattning/).

4 mars 2024
(30863) Hugo Leufvenius

Hästen värvar meriterad forward: "Ska bli skitkul"

Hugo Leufvenius har gjort SHL-matcher i Linköping och spelat för Karlskorna och AIK i Hockeyallsvenskan. Nu är han klar för spel i Vita Hästen. – Det ska bli skitkul att vara med på resan tillbaka till allsvenskan, säger han i klubbens egna kanaler.

23 december 2023
(25872) Matthew Galajda Djurgården

Efter sju månader – här ska förre DIF-målvakten spela

Den tidigare Djurgårdsmålvakten Matthew Galajda, 26, har stått utan klubb sedan han fick lämna Sverige i våras. Nu har han gjort klart med en ny arbetsgivare.

22 december 2023
(30051) Vita Hästen

Backen polisanmäls efter tacklingen på domaren

Casper Gillberg fick en över ett år lång avstängning för sin tackling på domaren i en division 3-match tidigare i vintras. Nu står det också klart att backen polisanmäls av domaren. – Det är ett speciellt och ett ovanligt ärende, säger förundersökningsledaren Marcus Hoppe till Norrköpings Tidningar. 

19 december 2023
(30623) Jonas Ahnelöv

Avslöjar: Tidigare Lekandsbackens nya klubb

Många lag har jagat Jonas Ahnelöv den här hösten. Nu har han gjort sitt val. Enligt uppgifter till HockeyNews.se väntar nu spel i Slovan Bratislava.

14 december 2023