HockeyNews
PLUS
Linköping HC
Kommande matcher
21 september 2024
Linköping HC
Linköping HC
Brynäs IF
Brynäs IF
26 september 2024
Linköping HC
Linköping HC
Luleå HF
Luleå HF
28 september 2024
Linköping HC
Linköping HC
HV71
HV71
1 oktober 2024
Växjö Lakers
Växjö Lakers
Linköping HC
Linköping HC
Se alla matcher
(22551) Klas Östman/LHC

LHC förlänger med Östman: ”Gjort bra saker i föreningen”

Klas Östman tog Linköping till slutspel för första gången på sex år. Nu belönas han med ett nytt kontrakt. – Vi tycker att Klas har gjort bra saker i föreningen och klubben över en längre tid samt har stått och står för saker som vi i Linköping Hockey Club vill stå för, säger sportchefen Peter Jakobsson.

25 juni 2024
LHC

GENOMGÅNG: Så kan Linköping ställa upp i höst

Linköping stod för en överraskande bra säsong och tog sig till kvartsfinal. En ny säsong närmar sig med stormsteg och idag tittar Mattias Persson närmare på lagbygget och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Drömkedjan kan bli verklighet ► Namnet som kan ta den sista forwardsplatsen ► Där är det stora frågetecknet ► Är det nu genombrottet kommer?

25 juni 2024
Arvid Costmar

Handplockad av Wikegård – för att lyfta DIF

Mångsidige Arvid Costmar är handplockad av Niklas Wikegård. Costmar har de egenskaper Wikegård vill se i Djurgården. – Jag är sjukt taggad och förväntansfull att få dra igång här i augusti. Det ska bli skitkul, säger den nye Djurgårdsforwarden till Hockeynews.

22 juni 2024
Panelen

Panelen: Värvningarna som kommer flippa och floppa i SHL

Varje år sker det både flipp- och floppvärvningar i SHL. Nu har det blivit dags för Hockeynews panel Mattias Ek och Mattias Persson att syna nyförvärven och försöka förutse sina tre flippar respektive floppar kommande säsong.

18 juni 2024
Artikelbild

LHC:s drag: "Skapa en borg"

Linköping ska skapa en borg. – Det har varit rött och grått väldigt länge. Det andas inte LHC och det vill vi ändra. Från och med nästa vecka ska de börja måla om så att det blir blått och grått därinne, säger LHC:s klubbdirektör Carl-Johan Stålhammar om Saab Arena.

17 juni 2024
Adam Ginning

Förre SHL-backen med nytt NHL-kontrakt

Den förre Färjestads- och Linköpingsbacken Adam Ginning blir kvar i USA. Nu är ett nytt NHL-kontrakt klart.

17 juni 2024
(24561) Jiri Smejkal Oskarshamn

Smejkal till Tjeckien – men har SHL-klausul

Den förra SHL-stjärnan Jiri Smejkal nobbade SHL-klubbarna och har skrivit på ett femårskontrakt hemma i Tjeckien. Men det finns en SHL-öppning i hans nya avtal.

14 juni 2024