HockeyNews
PLUS
Linköping HC
(32140) Oscar Lawner

Officiellt: Forward klar för Linköping

Oscar Lawner har under en längre ryktats till Linköping. Nu är han presenterad av [klubben](https://www.lhc.eu/article/ccoasbm-30c01/view).

8 april 2024
Jakub Vrana

Linköping jagar stjärnan: ”Ligger bra till”

I sommar går Jakub Vranas kontrakt i Nordamerika ut. Hans tidigare klubb Linköping följer situationen noga och har en nära dialog med stjärnan. – Skulle Jakub Vrana bestämma sig för att spela i Europa så tror jag att vi ligger bra till, säger LHC:s general manager Peter Jakobsson till Hockeynews.

8 april 2024
Nick Shore

Lämnar HV71 – klar för rivalen

Amerikanen Nick Shore lämnar HV71. Nu är han presenterad av rivalen Linköping.

6 april 2024
LHC

Klart: Flera spelare lämnar Linköping

Linköpings säsong är över. Nu bekräftar [klubben](https://www.lhc.eu/article/pxyasbb-30c01/view) att sju spelare lämnar.

3 april 2024
Oscar Engsund

Avslöjar: Här är klubbarna som jagar Engsund

Oscar Engsund är ett hett byte på marknaden efter degraderingen med Oskarshamn. Nu jagas han av flera SHL-klubbar, enligt Hockeynews uppgifter. ”Jag vill inte uttala mig om specifika lag”, skriver agenten Johan Altberg i ett sms.

3 april 2024
Lekkerimäki Öhgren Bystedt

Från hettan i SM-slutspelet till farmarligan

SM-slutspelet är över för stortalangerna Jonathan Lekkerimäki, 19, Liam Öhgren och Filip Bystedt. Nu fortsätter säsongen för trion – i Nordamerika.

2 april 2024
Little

Little: "En vilja att komma tillbaka"

Trots 4-0 i matcher till Skellefteå var det en jämn matchserie. Efter dagens match hyllar Broc Little fansen och den gångna säsongen. – Vi ska ge det en jäkla chans till. Så är det bara, säger Broc Little till [Corren](https://corren.se/sport/ishockey/artikel/little-i-tarar-efter-lhc-uttaget-da-brot-jag-ihop/jowqe58l).

28 mars 2024