HockeyNews
PLUS
AIK
Åkerblom Eriksson

Nya tränarnamnen i AIK-diskussionen

AIK är på jakt efter ny huvudtränare efter att Anton Blomqvist lämnat för HV71. Nu uppger Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson nya tränarnamn för AIK i [podden "Sanny & Svensson"](https://open.spotify.com/episode/5NMeXLsxb9v3ANOVkzyNeA).

Igår 12:17
Nicklas Pettersson

HV71 fortsätter att hämta ledare från AIK

HV71 fortsätter att plocka folk från AIK:s ledarstab. Näste man in i Jönköpingsklubben är scouten och videoanalytikern Nicklas Pettersson.

Igår 11:48
Brattström

Uppgifter: Målvakten klar för AIK

AIK är på jakt efter ny målvakt till kommande säsong. Enligt [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/5Bm5xK/sillysurr-superloftet-klar-for-timra-med-en-hake) är Victor Brattström nu klar för klubben.

Igår 11:15
Nybeck Gynge Maione

AIK jobbar hårt för att behålla topptrion

AIK jobbar på att behålla både Richard Gynge och Zion Nybeck som var lagets poängbästa spelare i slutspelet. Diskussionerna fortsätter även med toppbacken Mathew Maione.

10 april 2024
Johan Hedberg

Fyra tränarkandidater kvar på AIK:s lista

AIK:s jakt efter en ersättare till Anton Blomqvist pågår. Som Hockeynews har berättat är den förre Örebrotränaren Johan Hedberg ett av namnen. Nu berättar sportchefen Niklas Persson hur många kandidater som återstår.

9 april 2024
Daniel Ljungman

Bekräftat: talangfulle centern klar för AIK

AIK presenterade under tisdagen ett nyförvärv. Hockeynews har tidigare avslöjat att den SHL-meriterade Nybro-centern Daniel Ljungman är klar för klubben. Nu är det officiellt.

9 april 2024
Anton Blomqvist, William Ignberg Nilsson

Blomqvists intresse kring Ignberg Nilsson

Huvudtränaren Anton Blomqvist och den assisterande tränaren Fredrik Stillman har valt HV71 istället för AIK. Med sig på resan i SHL kan de även få William Ignberg Nilsson, en spelare Blomqvist väljer att tokhylla.

8 april 2024