HockeyNews
PLUS
Senaste nyheterna
Michael Brandsegg-Nygård

Skrev historia – nu skriver han på sitt första NHL-avtal

Michael Brandsegg-Nygård blev första norrmann att väljas i förstarundan av NHL-draften någonsin. Nu har forwarden också skrivit på sitt första NHL-kontrakt.

Idag 10:19
(18079) Viktor Hertzberg

Brödernas/Väsby värvar stjärnan: ”En av de drivande”

Brödernas/Väsby har gjort klart med en imponerande förstärkning inför kommande säsong. Viktor Hertzberg, med 278 matcher i Hockeyallsvenskan, har valt att skriva på för klubben. – Vi hoppas att han, med sina egenskaper, ska kunna vara en av de drivande krafterna i vår offensiv, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Idag 10:10
SHL-målvakter

RANKING: Här är SHL:s fem bästa målvaktspar

Vilket SHL-lag har bästa målvaktsparet? Mattias Persson, reporter och krönikör för HockeyNews.se, synar de 14 SHL-lagens trupper och listar här de fem lag som hittills har fått ihop den starkaste målvaktssidan.

Idag 09:03
Otto Koivula

Växjö värvar NHL-meriterad spetsforward

Växjö har varit på jakt efter spets. Nu har klubben gjort klart med finländaren Otto Koivula. – Vi anser att Ottos spelstil passar perfekt med Lakers spel, säger sportchef Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Igår 22:25
Oskar Steen

Uppgifter: Rögle försöker snuva Färjestad på spetscentern

Färjestad försöker värva hem spetscentern Oskar Steen. Nu uppger den initierade transferjournalisten Johan Svensson att Rögle försöker snuva konkurrenten.

Igår 18:19
(31760) Julius Bergman

Uppgifter: Backen återvänder till Hockeyallsvenskan

Julius Bergman är på väg tillbaka till Hockeyallsvenskan. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/julius-bergman-atervander-till-sverige-for-spel-i-nybro/) är backen klar för Nybro.

Igår 18:08
Frölunda

Uppgifter: Frölunda värvar stjärncenter

Arttu Ruotsalainen lämnade Lugano tidigare idag. Nu avslöjar [GP](https://www.gp.se/sport/ishockey/frolunda-hc-varvar-arttu-ruotsalainen.e627f30d-6f2c-4abf-a044-e87e4c51be9a) att finländaren är överens med Frölunda.

Igår 15:36