HockeyNews
PLUS
Västerås IK
Kommande matcher
20 september 2024
IF Björklöven
IF Björklöven
Västerås IK
Västerås IK
Se alla matcher
Jacob Hayhurst

Bekräftat: VIK värvar spetsforward

I förra veckan kunde Hockeynews avslöja att Västerås värvat Jacob Hayhurst. Nu bekräftar klubben värvningen av kanadensaren. –

14 juni 2024
Axel Ottosson

Avslöjar: Västerås kan snuva Björklöven på Ottosson

[Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/axel-ottosson-atervander-till-bjorkloven/) har tidigare rapporterat om att Axel Ottosson är muntligt överens med Björklöven. Nu kan Hockeynews avslöja detaljerna i affären och att Västerås kan sno honom framför ögonen på Umeålaget.

7 juni 2024
Jacob Hayhurst

Avslöjar: Spetsforward klar för Västerås – vinner dragkamp

Västerås har varit på jakt efter spets. Nu kan Hockeynews avslöja att kanadensaren Jacob Hayhurst är klar för klubben.

31 maj 2024
Oskar Kvist

Avslöjar: Här är Brynäsforwardens nya klubb

Oskar Kvist fick inget nytt kontrakt i Brynäs. Nu är han klar för Västerås, enligt uppgifter till Hockeynews. – Han närmar sig en lösning, men sen vill jag inte kommentera vilken klubb det är, säger hans agent Peter Nilsson.

30 maj 2024
Allsvenska schemat

Premiären, 08-derbyn – allsvenska schemat

Schemat för Hockeyallsvenskan är klart. Här är de första omgångarna. Och här hittar ni datum för de heta Stockholmsderbyna på Hovet mellan AIK och Djurgården.

28 maj 2024
Anton Gradin

Uppgifter: Tvingades lämna – klar för ny klubb

Anton Gradin fick lämna Djurgården och nu ska han ha gjort klart med en ny klubb i Hockeyallsvenskan, enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/anton-gradin-klar-for-vasteras/).

27 maj 2024
Juho Liuksiala

Uppgifter: SSK kan norpa skicklige forwarden

Juho Liuksiala har haft ett fint år i Nybro. Det står klart att han lämnar klubben men inte vart han spelar nästa säsong. Enligt [LT](https://www.lt.se/2024-05-15/succespelaren-kan-bli-ssks-nasta-nyforvarv/) har Södertälje ett stort intresse för spelaren.

15 maj 2024