HockeyNews
PLUS
Skellefteå AIK
Kommande matcher
14 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Frölunda HC
Frölunda HC
Se alla matcher
(26401) Linus Söderström Skellefteå

Skellefteå får tillbaka duo – men förstekeepern saknas

Skellefteå får tillbaka stjärnduon Andreas Johnson och Pär Lindholm till semifinal tre. Men då har man i stället drabbats av ett nytt avbräck.

10 april 2024
SAIK

Beskedet: Duon kan komma till spel ikväll

Det är [Norran](https://norran.se/sport/ishockey/artikel/bilderna-avslojar-aiks-stjarnduo-spelar-i-kvall/jp47mx0j) som rapporterar att Andreas Johnson och Pär Lindholm kan komma till spel ikväll.

10 april 2024
Johnson

Skellefteås glädjebesked – stjärnan på is

Det är [GP](https://www.gp.se/sport/ishockey/folj-frolunda-hc-gp-ger-er-de-senaste-nyheterna.0c711a88-9e3f-48d5-b4f6-82ed1d71da04) som rapporterar kring Andreas Johnson och Pär Lindholm.

9 april 2024
Daniel Fåhraeus

Klart: F.d. skidchef tar över SHL-klubben

Skellefteå har varit på jakt efter en klubbdirektör. Nu står det klart vem som tar över den rollen, meddelar klubben på sin [hemsida](https://www.skellefteaaik.se/article/08masbo-5n5bi1/view).

9 april 2024
Johnson

Skellefteås besked kring stjärnan

Skellefteås frånvarolista växer allt större. I den andra semifinalen tvingades stjärnan Andreas Johnson utgå skadad. – Vi får se hur det blir i framtiden, säger Robert Ohlsson kryptiskt efteråt.

8 april 2024
Pudas

Här eldar backstjärnan i gång arenan

Skellefteåkaptenen Jonathan Pudas är skadad – men gör sitt ändå. Inför övertidsperioden ställde han sig på ståplats och drog i gång publiken – något som hyllades från flera håll efteråt. – Jag tyckte Pudas såg jäkligt fräsch ut på läktaren, sa Roger Rönnberg. – Man märkte direkt att det var ett jäkla tryck när man kom ut till övertidsperioden, säger Oscar Lindberg.

8 april 2024
SAIK Frölunda

Skellefteås mardröm – Kronwall: "Den är av"

Här är bilderna Skellefteås supportrar inte vill se. I den andra perioden tvingades stjärnforwarden Andreas Johnson utgå skadad efter en smäll. I TV4-studion läste Staffan Kronwall läppar och sa: – Kolla på munnen där: "Den är av" säger han.

8 april 2024