HockeyNews
PLUS
Skellefteå AIK
Forssell/Sikura

Så reagerar Skellefteå efter Sikuras KHL-flytt

Skellefteå ville behålla honom och gav honom ett bud. Men nu står det klart att Dylan Sikura lämnar för spel i Ryssland. – Det känns givetvis inte bra, säger sportchefen Erik Forssell till Hockeynews.

7 juni 2024
Dylan sikura

Vann SM-guld med Skellefteå – klar för KHL

Dylan Sikura vann SM-guld med Skellefteå. Nu flyttar han till Ryssland för spel i KHL.

7 juni 2024
CHL

Klart: Så spelar svenska lagen i CHL

Nu är spelschemat klart för Champions Hockey League (CHL). Så här inleder Växjö, Färjestad och Skellefteå.

6 juni 2024
Rickard Hugg

NHL-drömmen får vänta: ”Förstör självklart mycket”

Rickard Hugg har en fin säsong i ryggen. Men en skada ser ut att sätta stopp för NHL-drömmen redan i år. – Att vara skadad och tvingas köra rehab hela sommaren förstör självklart mycket för de möjligheterna, säger han till [Norran.](https://norran.se/sport/ishockey/artikel/skadan-satter-kappar-i-huggs-nhl-drom-i-ar-forstor-mycket/r1xk1kpj)

4 juni 2024
Pea Israelsson

Skellefteå-ikonen klar för nytt toppjobb

Skellefteå-ikonen Pea Israelsson har lämnat Skellefteå AIK. Men han blir kvar i Västerbotten och har tagit sig an en ny topproll inom ishockeyn.

4 juni 2024
Jonatan Berggren

Stjärnans besked om framtiden: ”Kommer att bli kvar”

Jonatan Berggren gjorde bara 12 NHL-matcher den gångna säsongen. Men någon flytt hem till Europa redan nu blir det inte, slår han fast. – Jag kommer att bli kvar i Nordamerika, säger han till [Norran.](https://norran.se/sport/ishockey/artikel/berggren-om-framtiden-efter-petningen-i-nhl-jag-blir-kvar/j8ekv3qj)

3 juni 2024
sportcheferna i SHL

RANKING: SHL:s bästa sportchefer 23/24

Sportcheferna är de som sätter ihop lagen, har den största makten och möjligheten till att förändra. Nu har det blivit tid att ranka de bästa sportcheferna från säsongen som gick. ► Betyg på deras värvningar ► ”Ingen har suttit på samma post lika länge i SHL” ► Oväntade namnet på listan

3 juni 2024