HockeyNews
PLUS
Hockeyettan
Joakim Fagervall

Fagervall lämnar Boden: "Fundera på livet"

Joakim Fagervall lämnar Boden Hockey efter att drömmen om att ta klivet upp i Hockeyallsvenskan krossats.

4 april 2024
Mikael Aaro

Succétränaren om stora förändringen

Nu är kvalserien till Hockeyallsvenskan igång. Mikael Aaros Piteå inledde med en av säsongens bästa matcher. Men oavsett hur det går är han borta till nästa säsong. I en intervju med Hockeynews berättar Aaro om Hockeyettan, sina tidigare storklubbar – och förändringen i framtiden.

2 april 2024
William Eckmyhl

Hudiks poängback om oväntade valet

William Eckmyhls Hudiksvall vann första matchen i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Så tycker han om lagets säsong och om chanserna att ta steget upp. Samt valet att gå till Hudiksvall när han kunde tagit Hockeyallsvenskan.

31 mars 2024
Sundlöv

Tidigare Brynäsprofilen lämnar Karlskrona

Michael Sundlöv har de tre senaste säsongerna varit sportchef i Karlskrona. Men nu lämnar han jobbet där, vilket både [klubben](https://www.khk.se/artikel/2t8kalua4-2l3c1/khk-och-michael-sundlov-gar-skilda-vagar) skriver och [GD](https://www.gd.se/2024-03-28/missade-kvalserien-nu-lamnar-sundlov-karlskrona/) rapporterar om.

28 mars 2024
Hockeyettan

Så spelas Hockeyettans kvalserie till HA

Det börjar dra ihop sig i Hockeyettan. Sex lag kvar, varav ett kommer att gå upp till Hockeyallsvenskan.

26 mars 2024
(31755) Tom Tärnström

Brödernas: "Känns kittlande att vi är där"

Brödernas/Väsby går snart in i kvalserien till Hockeyallsvenskan, något som klubbens sportchef Tom Tärnström ser fram emot. – Jag tror absolut att vi har goda chanser att ta klivet, säger han till Hockeynews.

25 mars 2024
Carl Lidö

Lidö om sitt kliv till DIF – och heta ryktet

Carl Lidö, 20, konkurrerar om speltid i Djurgården och har en stark säsong i ryggen i både Hockeyettan och Hockeyallsvenskan. Fortfarande är äventyret långt ifrån över. Men när säsongen med Djurgården är slut går även hans kontrakt med Tyresö/Hanviken ut. Och Lidö har hört rykten om var han ska spela nästa säsong…

25 mars 2024