HockeyNews
PLUS
Rögle BK
Kommande matcher
24 september 2024
Rögle BK
Rögle BK
Frölunda HC
Frölunda HC
1 oktober 2024
Rögle BK
Rögle BK
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
21 september 2024
Färjestad BK
Färjestad BK
Rögle BK
Rögle BK
26 september 2024
Leksands IF
Leksands IF
Rögle BK
Rögle BK
28 september 2024
Timrå IK
Timrå IK
Rögle BK
Rögle BK
Se alla matcher
Unger Sörum

Svenske talangen hyllas av Abbott: ”En ljus framtid”

Svenske Felix Unger Sörum jagar en plats i Carolina Hurricanes till hösten. Nu hyllas han av Rögles tidigare tränare Cam Abbott, som numera är huvudtränare för AHL-laget Chicago Wolwes. – Han är en mycket begåvad spelare med en ljus framtid, säger Abbott till Carolinas officiella hemsida.

9 juli 2024
(12459) Timothy Liljegren

Klart: Skriver på tvåårskontrakt med Toronto

Timothy Liljegren skulle blivit RFA (restricted free agent) till veckan – men signerade på söndagen ett nytt kontrakt med Toronto. Det rapporterar flera nordamerikanska källor.

30 juni 2024
Cam Abbott

Uppgifter: Cam Abbott nära nytt tränarjobb

Chris Abbott har redan skrivit på som ny general manager i HV71. Nu ser även Cam Abbott ut att ha ett nytt jobb på gång, enligt nordamerikanska uppgifter.

20 juni 2024
Simon Zether

Västerås lånar SHL-center: ”Kikat på en längre tid”

Västerås lånar centern Simon Zether från Rögle i SHL. Det meddelar man i ett utskick till klubbens medlemmar på torsdagen. – Simon är en spelare som vi kikat på under en längre tid, säger sportchefen Niklas "NJ" Johansson.

20 juni 2024
Rodrigo Abols

Så ska NHL-drömmen bli verklighet för Abols: ”Finns en lucka”

Rodrigo Abols fick avbryta semestern i Schweiz när Philadelphia Flyers hörde av sig och ville ha honom. Ett 20 minuter långt möte senare hade den lettiske toppcentern bestämt sig. Nu väntar karriärens andra äventyr borta i Nordamerika. – Nu är jag så redo jag kan bli, både fysiskt och mentalt, säger han till Hockeynews.

19 juni 2024
RBK/Abols

Rögle kan vänta med att ersätta Abols: ”Förändrar en del”

Toppcentern Rodrigo Abols är klar för Philadelphia Flyers och lämnar ett stort tomrum efter sig i Rögle. Nu säger sportchefen Hampus Sjöström att Rögle kan vänta med att plocka in en ersättare. – Vi har en bra stomme och en bra trupp som kan starta säsongen, säger han till HD.

18 juni 2024
Rodrigo Abols

Rögles mardrömsbesked – blir av med Abols

Rögle var färdigbyggda och redo för säsongen. Men nu får sportchefen Hampus Sjöström ge sig ut på jakt efter en ny toppcenter. Enligt Expressen lämnar Rodrigo Abols för NHL.

15 juni 2024