HockeyNews
PLUS
Rögle BK
(31722) Växjo - Backlund

Backlund: Växjö greppar sista halmstrået

Vad som i normalfall brukar vara en SHL-trippel får ta inspiration från alla möjliga håll när utbudet på de blågula isarna sinar. Rögles första matchboll mot Växjö finns givetvis med på ett hörn. Därtill luktar det tjeckisk storseger i dam-VM och halländsk hemmatriumf i kvalserien till HockeyAllsvenskan. Lycka till vid rygg!

Igår 11:35
Emil Sylvegård

Så ska Växjö lyckas med det omöjliga

Inget svenskt lag har lyckats vända ett 0–3 underläge i en matchserie. Blir Växjö det första? Ja, åtminstone om man får tro Emil Sylvegård. – Vi vann 4–0 mot Luleå, varför skulle vi inte kunna vinna fyra raka matcher mot Rögle, säger han frågande.

10 april 2024
Simon Ryfors

Beskedet kring stjärnan – efter otäcka bilderna

Rögles Simon Ryfors träffades av en puck i ansiktet och tvingades lämna isen i smärtor. Centern återkom aldrig i spel och är nu ett frågetecken inför fortsättningen.

9 april 2024
Leon Bristedt

Klart: Bristedt lämnar Schweiz

Leon Bristedt lämnar HC Davos, skriver klubben på [X](https://x.com/HCD_offiziell/status/1777731890461516040).

9 april 2024
Artikelbild

Hjältens löfte till fansen efter avgörandet

Rögle är fortsatt obesegrade i SM-slutspelet. Nu är skåningarna en seger i från SM-final. – Det var skönt att se den på nåt sätt studsa in, säger matchhjälten Lucas Ekeståhl Jonsson till TV4.

9 april 2024
Larsson

Han står inte i Rögles bås kommande säsong

Janne Larsson har varit assisterande tränare i Rögle flera säsonger, men har också flera säsonger i Brynäs. Nu bekräftar han för [HD](https://www.hd.se/2024-04-09/sista-resan-med-rogle-jag-har-bestamt-sa/) att han inte blir kvar i Rögle kommande säsong.

9 april 2024
Arvid Holm

Avslöjar: Han kan bli Rögles målvaktslösning

Rögle är på jakt efter ersättare till Petr Kvaca som lämnar efter säsongen. Nu kan Hockeynews avslöja att klubben jagar Colorados, Arvid Holm.

9 april 2024