HockeyNews
PLUS
Färjestad BK
Stian Solberg

Officiellt: Norsk back klar för Färjestad

Det norske superlöftet Stian Solberg har gjort sitt val. På onsdagen presenterades han av Färjestad. – Vi har följt Stians utveckling och tycker att hans egenskaper är väldigt spännande, säger Färjestads Rickard Wallin i ett pressmeddelande.

24 april 2024
Victor Ejdsell

Ejdsells roll utomlands – det är planen

Hur har Victor Ejdsell påverkats av säsongens spekulationer? Vad ser han mest framemot med det kommande utlandsäventyret? Hur känns det att flytta från Karlstad och lämna Färjestad efter hur allting slutade? Och vilka vill han berömma lite extra? I en intevju med Hockeynews berättar 28-åringen om höstens dunderform och tiden i Tre Kronor.

24 april 2024
Carl Lindbom

"Det har varit lite surrealistiskt"

Hur har steget upp till Sveriges bästa hockeyliga varit för Carl Lindbom? Vilka har gjort att han haft roligt varje dag? Vad ligger bakom säsongens lyft? Och när beger han sig till Vegas? I en intervju med Hockeynews tar målvaktstalangen oss igenom det senaste hockeyåret.

23 april 2024
Joel Eriksson Ek

NHL-svenskens ja till VM: "Får ett starkt lag"

Sam Hallam har fått ett positivt VM-besked. Joel Eriksson Ek spelar VM för Tre Kronor. – Det ska bli roligt att spela och vi åker dit för att vinna, säger han till [Värmlands Folkblad](https://www.vf.se/2024/04/21/eriksson-ek-bekraftar-har-tackat-ja-till-vm-vi-far-ett-riktigt-starkt-lag-ce2ac/).

21 april 2024
Magnus Nygren

Plågad Nygren berättar om smärtorna i FBK

Hemkomsten till Färjestad och Karlstad blev inte vad Magnus Nygren hade hoppats. Efter det abrupta uttåget ur SM-slutspelet berättar han nu om en smärtsam säsong – och en kommande operation.

18 april 2024
Viktor Lodin

FBK värvar – kommenterar Lodins förflutna

Då är Hockeynews avslöjande bekräftat av Färjestad. Oskarshamnsforwarden Viktor Lodin flyttar till Karlstad. I samband med presentationen av värvningen tar Färjestad upp Lodins mörka kapitel i det förflutna och både han själv och sportdirektören Rickard Wallin tar till orda.

16 april 2024
Linus Johansson

Kaptenen vill ta sig till VM efter fiaskot

Linus Johansson och Färjestad åkte ur SM-slutspelet betydligt tidigare än vad man planerat. I en intervju med Hockeynews berättar FBK-kaptenen om den enorma besvikelsen, varför Färjestad inte är där de vill vara och hur det har varit att ställa om till spel med Tre Kronor. – Man vill inte sluta spela i början av april, säger Johansson.

16 april 2024