HockeyNews
PLUS
Färjestad BK
Kommande matcher
21 september 2024
Färjestad BK
Färjestad BK
Rögle BK
Rögle BK
26 september 2024
Färjestad BK
Färjestad BK
Timrå IK
Timrå IK
1 oktober 2024
Färjestad BK
Färjestad BK
Brynäs IF
Brynäs IF
24 september 2024
Växjö Lakers
Växjö Lakers
Färjestad BK
Färjestad BK
28 september 2024
Luleå HF
Luleå HF
Färjestad BK
Färjestad BK
Se alla matcher
oskar Steen

Uppgifter: Jättebud – bäst betald i laget

Färjestad går stenhårt för att värvar hem Oskar Steen. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/sillyrummet-fbk-beredda-pa-att-lamnat-ett-jattebud--gor-en-av-sasongens-tyngsta-varvningar-i-ettan/) förbereder klubben ett jättebud som skulle göra honom bäst betald i laget.

3 juli 2024
FBK studenic

Han lovordade FBK: "Gjorde beslutet enklare"

Marian Studenic ska fylla en tung roll i Färjestad kommande två åren – delvis tack vare Jérémy Groleau. Duon har spelat ihop i AHL och FBK-backen gick samma väg för ett år sedan. – Det var definitivt viktigt att få höra det från honom, säger Studenic i en lång intervju med [Värmlands Folkblad](https://www.vf.se/2024/06/30/landslagsforwarden-om-valet-av-farjestad-da-blev-det-en-no-brainer-for-mig-5a05e/).

1 juli 2024
Marian

Efter åtta år i Nordamerika – klar för FBK

VM-meriterade slovaken Marian Studenic har gjort sex säsonger i Nordamerika. Nu är 25-åringen klar för spel i Färjestad. – Jag ser fram emot att få spela i en klubb där supportrarna verkligen lever för hockeyn och sitt lag, vilket jag vet att de gör i Karlstad, säger han.

30 juni 2024
Hedberg

Beslutet som rörde om: "Inte det smartaste"

För två år sedan var Johan Hedberg en del bakom beslutet att låna ut Moras lagkapten Daniel Ljungren till Leksand – som inte togs emot på ett bra sätt. – Det kanske inte var det smartaste "movet". Det vet jag nu, säger Hedberg till Färjestads hemsida.

30 juni 2024
Brandsegg

Norsk hockeyhistoria – presenterades av Lidström

Michael Brandsegg-Nygård skrev norsk hockeyhistoria i natt – Detroit Red Wings valde honom på plats nummer 15. Skellefteås nyförvärv presenterades av ingen mindre än Nicklas Lidström.

29 juni 2024
(25324) Rickard Wallin

Wallin får grönt ljus att satsa – ovanlig anställning

Färjestad BK rustar för en ny säsong med starka ekonomiska muskler och frihet att satsa mot sportslig framgång. Sportdirektören Rickard Wallin har fått grönt ljus att stärka laget, vilket omvalde ordföranden Lars Appelqvist bekräftar för VF efter årsmötet.

26 juni 2024
Rasmus Asplund

Skickades hem inför avgörandet: ”Hade ett möte”

I drygt två månader har Rasmus Asplund tillhört Florida Panthers "Black Ace"-grupp. Men inför match sex skickades svensken hem till Sverige och nu blickar han i stället fram emot sitt bröllop. – Det blir helt fantastiskt att spendera en helg i kärlekens tecken med nära och kära, säger han till VF.

24 juni 2024