HockeyNews
PLUS
Färjestad BK
Lekkerimäki Myrenberg Unger Sörum Vejdemo

Leksand dominerar Tre Kronors nya trupp

Tre Kronor börjar förberedelserna inför VM i Tjeckien om en månad. Och då får bland annat två Leksandsspelare göra debut i A-landslaget. Truppen dominerads av leksingar.

8 april 2024
Ollas

Färjestad löper loss back från SHL-konkurrent

Adam Ollas Mattsson lämnar Malmö för spel i Färjestad – trots ett år kvar på kontraktet. Det uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/farjestad-koper-loss-adam-ollas-mattsson-/).

7 april 2024
Liam Öhgren

Djurgårdens betydelse för stortalangen

Liam Öhgren är en av Färjestads nyckelspelare, var kapten i Juniorkronorna och förstaval för Minnesota Wild. Men mycket hjärta finns fortfarande kvar i Stockholm. – Djurgården betyder mycket för mig, säger han i “Shoot the Puck”.

4 april 2024
(29133) Anton Lindholm

Toppklubb "nästan" överens med tre SHL-profiler

Bern uppges vara “nästan överens med tre nya utländska spelare”. Alla profiler från SHL.

3 april 2024
(31731) Emil Alba

Klart: Alba går till Färjestad

Emil Alba har haft en fin säsong i Södertälje. Efter en del rykten är han nu presenterad av [Färjestad](https://www.farjestadbk.se/article/xv7asbc-23h01/view).

3 april 2024
(19191) Victor Ejdsell

Efter uttåget – åtta man lämnar Färjestad

Seriesegrande Färjestad brakade ut ur SM-slutspelet med 4–0 i matcher mot Rögle. Nu meddelar Karlstadsklubben att åtta spelare flyttar vidare.

2 april 2024
Lekkerimäki Öhgren Bystedt

Från hettan i SM-slutspelet till farmarligan

SM-slutspelet är över för stortalangerna Jonathan Lekkerimäki, 19, Liam Öhgren och Filip Bystedt. Nu fortsätter säsongen för trion – i Nordamerika.

2 april 2024