HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Joel Mustonen, Jacob Olofsson

Duon stannar – så långa är kontrakten

Björklöven fortsätter att bygga inför nästa säsong. Nu har två kontrakt förlängts.

Idag 14:34
Waltteri Ignatjew

Morajätten: "Planen – match sju på söndag"

Mellan Djurgården och den allsvenska finalen står Waltteri Ignatjew. Den 24-årige finländaren har en finsk och en svensk förebild som målvakt. Ignatjew hyllar stämningen på Hovet – och vill uppleva den en gång till.

Idag 12:47
Krüger Brodin Yetman

Siffrorna avslöjar: Mora dubbelt så bra

Semifinalen mellan Mora och Djurgården kan komma att avgöras i powerplay (och boxplay). På fem matcher har Mora 8–4 i mål i powerplay. – Vi har saker att jobba på, så är det, säger Djurgårdstränaren Michael Holmqvist till Hockeynews.

Idag 11:11
Grewe Glad

Efter DIF:s smäll – skadeläget ljusnar

Djurgården har förberett sig för match sex i semifinalen. Efter 6-1-förlusten på Hovet skymtar en ljusning på skadefronten.

Idag 08:06
Chad Yetman

Yetman vill tillbaka till Hovet: "Överleva"

Moras kanadensare, Chad Yetman, klev återigen fram när Dalalaget tvingade fram en sjätte match mot Djurgården. I en intervju med Hockeynews berättar 24-åringen om galna utdelningen i powerplay och hur de ska vända den negativa trenden mot Djurgården i Smidjegrav Arena.

Igår 20:07
Christoffer Björk

Centern överens med AIK om en förlängning

Niklas Persson har valt att förlänga kontraktet med Christoffer Björk.

Igår 19:33
Hedberg och Åkerblom

Uppgifter: Het kandidat för AIK – Hedberg nobbar

AIK är ute efter ny huvudtränare och ett par namn finns. Nu rapporterar [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/5Bm5xK/sillysurr-superloftet-klar-for-timra-med-en-hake) att Markus Åkerblom är en het kandidat för att ta över.

Igår 17:32