HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Kommande matcher
20 september 2024
IK Oskarshamn
IK Oskarshamn
Djurgårdens IF
Djurgårdens IF
20 september 2024
Vimmerby HC
Vimmerby HC
Nybro Vikings IF
Nybro Vikings IF
20 september 2024
Östersunds IK
Östersunds IK
Mora IK
Mora IK
20 september 2024
Kalmar HC
Kalmar HC
Tingsryds AIF
Tingsryds AIF
20 september 2024
IF Björklöven
IF Björklöven
Västerås IK
Västerås IK
Se alla matcher
Listan

LISTA: 15 kontraktslösa svenskar ute i Europa – här kan de hamna

Vi är snart i mitten av juli – men fortfarande är många svenskar kontraktslösa ute i Europa. Här listar Hockeynews reporter Mattias Persson 15 heta namn och siar om vad de kan komma att hitta på kommande säsong.

Igår 10:46
Mora IK

Smällen: Klubbdirektören avgår – efter bara tre månader

Mora har drabbats av nytt tungt bakslag i ledningen. Efter bara tre månader på posten lämnar nu Patrik Andersson sin roll som klubbdirektör. – Det är förstås inte optimalt för klubben eftersom vi nu har haft tre klubbdirektörer på kort tid, säger Karin Stikå-Mjöberg, styrelseordförande i Mora IK.

Igår 09:08
Andreas Söderberg

Rutinerade backen stannar utomlands

Andreas Söderberg har gjort över 300 matcher i Hockeyallsvenskan. Nu står det klart att han fortsätter sin utlandssejour i Polen.

10 juli 2024
Linus Videll

Hockeystjärna i skidorten: "Superlyxigt"

Östersund landade storstjärnan Linus Videll – som i sin tur landade en helt unik familjesituation. Videll kommer att bo i fjällen och leva ett ovanligt hockeyliv och pendla mellan skidorten och den jämtländska staden. – Det känns verkligen superlyxigt att kunna göra det. Jag kommer väl åka lite sklidor men kanske inte svarta backarna, säger Videll till Hockeynews.

9 juli 2024
DIF/Thoresen

Thoresens besked kring DIF: ”Då ska Niklas och jag ta en fika”

Djurgården vill förstärka laget med Patrick Thoresen, 40. I en intervju med Hockeynews svarar norrmannen på hur det blir med en eventuell återkomst till Stockholm. – Jag ska till Pink-konserten i Stockholm i slutet av juli och då ska Niklas o jag ta en fika, säger han.

8 juli 2024
DIF/Thoresen

Svaret om Thoresen i DIF: ”Ett unikum”

I helgen kunde Hockeynews avslöja att Djurgården gett ett kontraktsförslag till 40-årige norrmannen Patrick Thoresen. Men hur bra är han egentligen idag jämfört med den senaste sejouren i klubben? För att få svar på det ringde vi ett samtal till Norge. – Jag tror inte att han hade hoppat på det om han inte känner att han kan vara en central bricka, säger den norske journalisten Roy Kvatningen som följt hans karriär.

8 juli 2024
Artikelbild

IKO:s sista spetsvärvning – poängmaskin från Nordamerika

Oskarshamn har hittat sin sista spets. Barometern avslöjar att det rör sig om amerikanen Nolan Walker.

8 juli 2024