HockeyNews
PLUS
Mora IK
Krüger Brodin Yetman

Siffrorna avslöjar: Mora dubbelt så bra

Semifinalen mellan Mora och Djurgården kan komma att avgöras i powerplay (och boxplay). På fem matcher har Mora 8–4 i mål i powerplay. – Vi har saker att jobba på, så är det, säger Djurgårdstränaren Michael Holmqvist till Hockeynews.

Idag 11:11
Grewe Glad

Efter DIF:s smäll – skadeläget ljusnar

Djurgården har förberett sig för match sex i semifinalen. Efter 6-1-förlusten på Hovet skymtar en ljusning på skadefronten.

Idag 08:06
Chad Yetman

Yetman vill tillbaka till Hovet: "Överleva"

Moras kanadensare, Chad Yetman, klev återigen fram när Dalalaget tvingade fram en sjätte match mot Djurgården. I en intervju med Hockeynews berättar 24-åringen om galna utdelningen i powerplay och hur de ska vända den negativa trenden mot Djurgården i Smidjegrav Arena.

Igår 20:07
DIF

Beskedet: Eventuell avgörande match flyttas

Det kan komma att bli en sjunde och avgörande match mellan Djurgården och Mora på hovet kommande söndag. Nu ändras starttiden för den eventuella matchen, meddelar [Hockeyallsvenskan](https://www.hockeyallsvenskan.se/article/3gfasbs-1el1/view).

Igår 15:52
Mora Daniel Hermansson

Draget som räddade Mora – och sänkte DIF

Mora blev hårt tillbakapressat av Djurgården på Hovet. När nollan bakåt var på väg att spricka i den andra perioden tog tränaren Daniel Hermansson timeout. Det räddade Mora kvar i semifinalen.

Igår 09:54
Holmqvist Hermansson

Holmqvists kryptiska svar om DIF:s powerplay

Djurgården vann båda matcherna i Mora och utnyttjade powerplay. Men efter svagt spel i powerplay (och boxplay) på Hovet ville inte Djurgårdstränaren Michael Holmqvist avslöja om det blir ändringar i första powerplay-enheten.

10 april 2024
Mikael Wikstrand

Piken: "Skicka DIF på en fin Marbella-semester"

Mora tvingade fram en sjätte semifinal mot Djurgården. Då passar VM och SM-guldmedaljören Mikael Wikstrand på att tycka till: "Skicka DIF på en fin Marbella-semester nu", säger han på plattformen [X](https://twitter.com/MWikstrand/status/1778143512015343768).

10 april 2024