HockeyNews
PLUS
Örebro Hockey
Örebro

Örebros ord om Bromé och Holm: ”Bestämt oss”

Mathias Bromé och Philip Holm får inte delta i Örebros återstart. Nu berättar klubben själva om beslutet och vägen framåt. – I Philip Holms fall har vi bestämt oss för att vi vill hitta en lösning och gå skilda vägar, säger Niklas Eriksson till Örebros hemsida.

8 april 2024
Mathias Bromé, Philip Holm

Uppgifter: Duon får ej träna med laget

Mathias Bromé och Philip Holm fick sitta på läktaren under Örebros sista del av säsongen. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/mathias-brome-och-philip-holm-utfrysta-i-orebro-tillats-inte-trana-med-laget/) får duon inte träna med laget nu heller.

5 april 2024
Niklas Nilsson

Klart: Backen förlänger med Örebro

Niklas Nilsson har denna säsongen varit utlånad till Nybro Vikings. Nu förlänger han med Örebro meddelar [klubben](https://www.orebrohockey.se/article/3yvasbf-3afc1/view).

4 april 2024
Lekkerimäki Öhgren Bystedt

Från hettan i SM-slutspelet till farmarligan

SM-slutspelet är över för stortalangerna Jonathan Lekkerimäki, 19, Liam Öhgren och Filip Bystedt. Nu fortsätter säsongen för trion – i Nordamerika.

2 april 2024
Johan Hedberg

Hedberg hett namn för AIK: ”En anrik klubb”

Johan Hedberg är alltjämt utan jobb efter att ha fått sparken från Örebro. Det har spekulerats om att han ska vara så gott som klar för Rögle – men enligt uppgifter är Hedberg även ett mycket hett namn för AIK. – Ingenting är klart, säger Johan Hedberg om framtiden.

28 mars 2024
Jenny Silfverstrand

Vd:n berättar – så mycket ökar SHL-bidraget

SHL-bidraget kommer att höjas till nästa säsong, förklarar SHL:s vd Jenny Silfverstrand för [Expressen.](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/sa-mycket-okar-shl-bidraget--da-kan-det-bli-annu-mer/)

26 mars 2024
Jonathan Lekkerimäki

Uppgifter: Lekkerimäki gör debut i Tre Kronor

Örebros skyttekung Jonathan Lekkerimäki, 19, har flugit över till Vancouver efter sin succésäsong med 19 gjorda SHL-mål. Inom kort tar han ännu ett kliv i sin karriär – och gör debut i Tre Kronor, enligt [Nerikes Allehanda](https://www.na.se/2024-03-24/avslojar-lekkerimaki-klar-for-debut-i-tre-kronor/).

25 mars 2024