HockeyNews
PLUS
Örebro Hockey
Kommande matcher
21 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Modo Hockey
Modo Hockey
26 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Brynäs IF
Brynäs IF
28 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
24 september 2024
Timrå IK
Timrå IK
Örebro Hockey
Örebro Hockey
1 oktober 2024
Frölunda HC
Frölunda HC
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Se alla matcher
Glenn Gustafsson

Kaptenens ord om vännen Bromé: "Svår sits"

Lagkapten Glenn Gustafsson kommenterar nu situationen efter att hans nära vän Mathias Bromé lämnat Örebro Hockey för Luleå. – Han har kört på med sitt, tränat på sitt håll och varit professionell i det. Han är en bra kompis, och det har varit en svår sits, säger Glenn till [Nerikes Allehanda. ](https://www.na.se/2024-06-21/glenn-om-utkopet-en-bra-kompis-och-en-svar-sits/) Trots lågmälda förväntningar inför den nya säsongen, ser Glenn fram emot möjligheten att överraska.

23 juni 2024
Panelen

Panelen: Värvningarna som kommer flippa och floppa i SHL

Varje år sker det både flipp- och floppvärvningar i SHL. Nu har det blivit dags för Hockeynews panel Mattias Ek och Mattias Persson att syna nyförvärven och försöka förutse sina tre flippar respektive floppar kommande säsong.

18 juni 2024
Mathias Bromé

Pressade – Örebros svar om Bromé-budgeten

På årsmötet tvingades Örebros ledning förklara sig för medlemmarna. Om Mathias Bromé-affären, svarade ordförande Ulf Rohlén. – Spelarbudgeten är intakt men vi har ingen som spelar för de pengarna.

18 juni 2024
Niklas Eriksson Oscarson Puistola

Erikssons drömförstärkning till Örebro

Örebro gjorde sig av med toppforwarden Mathias Bromé och det blev en tung smäll ekonomiskt. Örebrotränaren Niklas Eriksson ger sin bild av forwardssidan och vad som skulle vara en drömvärvning.

16 juni 2024
Örebro Timrå

Panelen: SHL-laget där fansen oroar sig

Silly season har pågått en längre tid och vissa SHL-lag är helt eller nästan klara. Andra har mer att jobba på. Mattias Ek och Mattias Persson ser lag som har skäl att oroa sig.

14 juni 2024
Rasmus Rissanen

Örebro-tränaren om LHC:s värvningskupp

Rasmus Rissanen valde att lämna Örebro för SHL-konkurrenten Linköping. Örebrotränaren Niklas Eriksson berättar ► om Rissanens snöpliga klubbval ► den tänkbara ersättaren ► den nya backsidan i Örebro ► skadeläget i laget

13 juni 2024
Niklas Eriksson

Turbulensen i Örebro – Erikssons ärliga ord

Örebro ska repa sig efter en turbulent säsong. Både som klubb och som lag. ► Vd:n Mikael Johansson har fått lämna. ► General managern Stefan Bengtzén har också försvunnit. ► Sportchefen Henrik Löwdahl är ny. ► Tränaren Johan Hedberg fick sparken och vännen Niklas Eriksson pratar nu om en nystart där stjärnorna Mathias Bromé och Philip Holm saknas. ► Och där förstemålvakten Jhonas Enroth behöver hitta formen. – Det var en tuff säsong på flera olika sätt, säger Eriksson till Hockeynews.

12 juni 2024