HockeyNews
PLUS
Örebro Hockey
Kommande matcher
21 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Modo Hockey
Modo Hockey
26 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Brynäs IF
Brynäs IF
28 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
24 september 2024
Timrå IK
Timrå IK
Örebro Hockey
Örebro Hockey
1 oktober 2024
Frölunda HC
Frölunda HC
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Se alla matcher
Zetterberg Alexander

Jättetalangen öste in poäng – nobbades: "Lite surt"

Alexander Zetterberg, 18, har öst in poäng i Småkronorna – men när NHL-klubbarna hade gjort sina val, stod han fortfarande utan något lag. – Det var lite surt i början, men det är ingenting som jag lägger stor energi på, säger han till Sundsvalls Tidning.

1 juli 2024
(22771) Radek Muzik / Luleå

Förre Luleåforwarden vill till Sverige: ”Sagt till min agent”

Radek Muzik fick inget förnyat kontrakt i Sparta Prag. Nu vill forwarden återvända till Sverige. – Jag hoppas att han ska hitta en bra klubb i allsvenskan, säger han till [NSD.](https://kuriren.nu/sport/ishockey/artikel/silly-season-nu-har-tyrvainen-gjort-klart-med-en-ny-klubb/rgx0m7mj)

27 juni 2024
Glenn Gustafsson

Kaptenens ord om vännen Bromé: "Svår sits"

Lagkapten Glenn Gustafsson kommenterar nu situationen efter att hans nära vän Mathias Bromé lämnat Örebro Hockey för Luleå. – Han har kört på med sitt, tränat på sitt håll och varit professionell i det. Han är en bra kompis, och det har varit en svår sits, säger Glenn till [Nerikes Allehanda. ](https://www.na.se/2024-06-21/glenn-om-utkopet-en-bra-kompis-och-en-svar-sits/) Trots lågmälda förväntningar inför den nya säsongen, ser Glenn fram emot möjligheten att överraska.

23 juni 2024
Panelen

Panelen: Värvningarna som kommer flippa och floppa i SHL

Varje år sker det både flipp- och floppvärvningar i SHL. Nu har det blivit dags för Hockeynews panel Mattias Ek och Mattias Persson att syna nyförvärven och försöka förutse sina tre flippar respektive floppar kommande säsong.

18 juni 2024
Mathias Bromé

Pressade – Örebros svar om Bromé-budgeten

På årsmötet tvingades Örebros ledning förklara sig för medlemmarna. Om Mathias Bromé-affären, svarade ordförande Ulf Rohlén. – Spelarbudgeten är intakt men vi har ingen som spelar för de pengarna.

18 juni 2024
Niklas Eriksson Oscarson Puistola

Erikssons drömförstärkning till Örebro

Örebro gjorde sig av med toppforwarden Mathias Bromé och det blev en tung smäll ekonomiskt. Örebrotränaren Niklas Eriksson ger sin bild av forwardssidan och vad som skulle vara en drömvärvning.

16 juni 2024
Örebro Timrå

Panelen: SHL-laget där fansen oroar sig

Silly season har pågått en längre tid och vissa SHL-lag är helt eller nästan klara. Andra har mer att jobba på. Mattias Ek och Mattias Persson ser lag som har skäl att oroa sig.

14 juni 2024