HockeyNews
PLUS
IF Björklöven
Kommande matcher
20 september 2024
IF Björklöven
IF Björklöven
Västerås IK
Västerås IK
Se alla matcher
Myles Powell

Poängmaskinen byter klubb – väljer bort Löven

Myles Powell har gjort klart med en ny klubb, äventyret i Sverige är över.

16 juli 2024
Marcus Nilsson, Per Kenttä

Experten: Han ska leda löven till SHL

Säsongen blev inte som tänkt för Björklöven. Nu laddar man om och satsar rejält på nästa säsongs trupp, trots en minusredovisning. Pressen på Umeålaget kommer minst sagt att vara hög. I en intervju med Hockeynews analyserar Fredrik Söderström Per Kenttäs stjärntrupp och förklarar att det är nu eller aldrig det gäller – de behöver gå upp i SHL. – Björn ser jag som handen i handsken, säger TV4-experten.

5 juli 2024
(32021) Nicolai Meyer

Avslöjar: Meyer återvänder till Hockeyallsvenskan

Nicolai Meyer återvänder till Hockeyallsvenskan. Källor uppger för Hockeynews.se att nästa klubbadress blir Södertälje SK.

2 juli 2024
Artikelbild

Klubbarna som kan ta svensken snabbt dag 2

Ingen svensk gick i förstarundan. Inför dag två lyfts en fram bland de bästa tillgängliga spelarna. “Jag gillar den här killen”, skriver The Athletics expert Scott Wheeler.

29 juni 2024
(18924) Axel Ottosson

Klart: Centern återvänder till Björklöven

Under onsdagen kunde Hockeynews avslöja att kontraktet var signerat. Nu meddelar Björklöven att hemmasonen Axel Ottosson återvänder på ett tvåårskontrakt.

27 juni 2024
(23147) Axel Ottosson

Axel Ottosson har gjort sitt val

Det har spekulerats om Västerås och Björklöven – men nu har Axel Ottosson gjort sitt val. Enligt uppgifter till Hockeynews har centern nu skrivit på kontraktet med Björklöven.

26 juni 2024
Björklöven

Turbulent årsmöte för Björklöven – nära mötet fick ajourneras

Det var ovanligt många medlemmar som närvarade vid Björklövens årsmöte på tisdagskvällen och stämningen blev snabbt hetsig med risk för att mötet skulle ajourneras. Den tidigare vd Fredric Åkerblom var en av de mest aktiva i diskussionerna. – Jag tycker att vi har fått vår röst lite hörd i alla fall, säger den förre vd:n Fredric Åkerblom till VK.

26 juni 2024