HockeyNews
PLUS
Växjö Lakers
Kommande matcher
21 september 2024
Växjö Lakers
Växjö Lakers
HV71
HV71
24 september 2024
Växjö Lakers
Växjö Lakers
Färjestad BK
Färjestad BK
1 oktober 2024
Växjö Lakers
Växjö Lakers
Linköping HC
Linköping HC
26 september 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Växjö Lakers
Växjö Lakers
28 september 2024
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
Växjö Lakers
Växjö Lakers
Se alla matcher
Otto Koivula

Växjö värvar NHL-meriterad spetsforward

Växjö har varit på jakt efter spets. Nu har klubben gjort klart med finländaren Otto Koivula. – Vi anser att Ottos spelstil passar perfekt med Lakers spel, säger sportchef Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

11 juli 2024
Adam Brodecki

Brodeckis svar kring framtiden: ”Det känns overkligt”

Tre klubbar under en och samma säsong var knappast optimalt. Nu är forwarden Adam Brodecki, 29, återigen kontraktslös – men den här gången har han ingen stress att göra klart med något eftersom han ska bli pappa. – Ska jag skriva på nu ska det verkligen vara någonting som känns rätt, säger han till Hockeynews.se.

10 juli 2024
Tingsryd Växjö

Tingsryds nya drag – spelar hemma hos rivalen

Krisdrabbade Tingsryd fortsätter att samarbeta med Växjö Lakers. I vinter flyttas en hemmamatch till Vida Arena. – Det kan finnas de som kanske blir upprörda, säger John Hed, i arenakoommittén, till [Smålandsposten](https://www.smp.se/sport/taif-flyttar-hemmamatch-till-vida-arena-det-har-kommer-alla-att-alska/). Supporterklubben har nu kallat ledningen till ett möte.

6 juli 2024
Tingsryd Växjö

Efter bråket – nu får Tingsryd hjälp från Växjö

Växjö och Tingsryd är rivaler. Så sent som förra säsongen tog inte Tingsryd emot lån från Växjö. Men nu är en förändring på gång.

30 juni 2024
Artikelbild

Klubbarna som kan ta svensken snabbt dag 2

Ingen svensk gick i förstarundan. Inför dag två lyfts en fram bland de bästa tillgängliga spelarna. “Jag gillar den här killen”, skriver The Athletics expert Scott Wheeler.

29 juni 2024
rosen

Har vunnit fyra SM-guld – avslutar karriären

Ett spelgeni har gjort sitt. Robert Rosén, 37, avslutar sin karriär. – Tankarna sen sista matchen i Ängelholm har varit en berg- och dalbana. Ångest, vemod, förvrring, stress, säger Rosén.

28 juni 2024
Häman Aktell

Backen svarar på SHL-ryktet: ”Inte riktigt tänkt på det”

Hardy Häman Aktell blev nyligen Calder Cup-mästare med Hershey Bears. Under våren har han ryktats återvända till SHL och nu kommenterar backen spekulationerna om sin framtid. – Vi får se de närmaste tre veckorna, säger Hardy Häman Aktell till Norran.

26 juni 2024