HockeyNews
PLUS
Växjö Lakers
Simon Ryfors

Stjärnan tillbaka efter otäcka bilderna

Simon Ryfors tvingades lämna isen efter att ha fått en puck i ansiktet i semifinal tre. Två dagar senare är centern tillbaka i laguppställningen.

Igår 18:03
(31722) Växjo - Backlund

Backlund: Växjö greppar sista halmstrået

Vad som i normalfall brukar vara en SHL-trippel får ta inspiration från alla möjliga håll när utbudet på de blågula isarna sinar. Rögles första matchboll mot Växjö finns givetvis med på ett hörn. Därtill luktar det tjeckisk storseger i dam-VM och halländsk hemmatriumf i kvalserien till HockeyAllsvenskan. Lycka till vid rygg!

Igår 11:35
Emil Sylvegård

Så ska Växjö lyckas med det omöjliga

Inget svenskt lag har lyckats vända ett 0–3 underläge i en matchserie. Blir Växjö det första? Ja, åtminstone om man får tro Emil Sylvegård. – Vi vann 4–0 mot Luleå, varför skulle vi inte kunna vinna fyra raka matcher mot Rögle, säger han frågande.

10 april 2024
Simon Ryfors

Beskedet kring stjärnan – efter otäcka bilderna

Rögles Simon Ryfors träffades av en puck i ansiktet och tvingades lämna isen i smärtor. Centern återkom aldrig i spel och är nu ett frågetecken inför fortsättningen.

9 april 2024
Artikelbild

Hjältens löfte till fansen efter avgörandet

Rögle är fortsatt obesegrade i SM-slutspelet. Nu är skåningarna en seger i från SM-final. – Det var skönt att se den på nåt sätt studsa in, säger matchhjälten Lucas Ekeståhl Jonsson till TV4.

9 april 2024
PP

Backlund: Inte ens Crosby kan rädda Pittsburgh

Måndagsnattens NHL-utbud är begränsat till blott två kamper, men både i Toronto och Vancouver tycker jag mig ha hittat intressanta spelidéer. Matthews jagar 70 kassar och Demko-lösa Canucks lever farligt. Trippeln avrundas på tisdagskvällen, när Växjö biter tillbaka i Catena Arena.

8 april 2024
Ryfors

Nya skrällen – Rögle tar andra raka i Växjö

Rögle skrällde genom att slå ut Färjestad. Under dagen tog Ängelholmslaget även andra raka vinsten på bortaplan mot Växjö.

7 april 2024