HockeyNews
PLUS
SDHL
Melinda Olsson

Melinda Olsson ny huvudtränare i Luleå

Nu är det klart vem som tränar Luleå Hockey nästa säsong. Men även vem som blir assisterande tränare och sportchef i SDHL-klubben.

3 april 2024
Luleå MSSK

Luleå är svenska mästare – igen: "Känslosam"

Luleå/MSSK tar hem sitt sjätte raka SM-guld inför en storpublik på hemmaplan.

19 mars 2024
Kim Martin Hasson

Spelare lämnar FHC – läget i truppen

Frölunda stod för en bra första säsong i SDHL och imponerade stort i mångas ögon. Nu har arbetet inletts för att skapa en så bra trupp som möjligt inför nästa säsong.

18 mars 2024
Artikelbild

Stående ovationer – matchboll Luleå

Stående ovationer. Nu har Luleå matchboll i SM-finalen.

17 mars 2024
Artikelbild

Luleå: Fick energi av hatet från Modo

Luleå tog greppet om finalserien i SDHL. Ronja Savolainen gav gästerna ledningen i Örnsköldsvik. – Det var jättekul, framför allt när man såg hur mycket Modofans det var på läktaren. Det var skönt att tysta publiken. Man får alltid lite extra energi när man får lite hat mot sig, säger hon till [NSD](https://nsd.se/sport/ishockey/artikel/savolainens-hall-kaften-comeback-skont-att-tysta-publiken/r5vmm6wj).

15 mars 2024
Emma Nordin

Ställs mot moderklubben – i finalen: "Spännande"

Ikväll inleds SDHL-finalen mellan Luleå och Modo. För Luleås Emma Nordin, med sex SM-guld på meritlistan, blir det en speciell matchserie.

15 mars 2024
Luleå SDHL

Axell: "De är väl trötta på att vi är bäst"

Luleå har vunnit fem SM-guld i rad. Trots det har någon spelare från Luleå aldrig vunnit Guldhjälmen. – Spelarna i ligan röstar och de är väl trötta på att vi är bäst, säger Frida Axell till [NK](https://kuriren.nu/sport/ishockey/artikel/lulea-nobbas-pa-priset-igen-det-ar-vi-mot-ovriga-varlden/jnek6gmj).

13 mars 2024