HockeyNews
PLUS
SHL
Kommande matcher
14 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Frölunda HC
Frölunda HC
Se alla matcher
Niko Huuhtanen

Nobbar SHL-klubbar – skriver NHL-kontrakt

20-årige Niko Huuhtanen har fört samtal med olika SHL-klubbar – men nu väljer han att nobba Sverige. Hockeynews kan berätta att den finländske forwarden kommer skriva NHL-kontrakt och flytta till Nordamerika.

Idag 16:39
anton lindholm

Fler spelare lämnar Leksand

Leksands lagbygge har tagit fart inför nästa säsong och nu står det klart att tre spelare lämnar.

Idag 15:00
Adam Hofbauer

Lovande forward klar för SHL-klubb

Linköping HC värvar från Hockeyallsvenskan och Västerås IK. SHL-klubben har tecknat ett tvåårsavtal med en 21-årig forward.

Idag 12:17
Marek Langhamer

Målvakten klar för Malmö – så långt är kontraktet

Malmö Redhawks har gjort klart med ett nyförvärv och det är på målvaktssidan som klubben valt att göra en förstärkning på.

Idag 10:13
Henrik Gradin Modo

Modo tar i – ökar budgeten i spelarjakten

Modo hängde som nykomling kvar i SHL och var nära en slutspelsplats. Sportchefen Henrik Gradin berättar nu om det nya pågående lagbygget – där spelarbudgeten har ökat. ► Han specificerar vad han är ute efter. ► Att flera bud är utskickade. ► Några har redan nobbat Modo. ► Målvaktssituationen. ► Hur Modo och Övik står sig hos spelarna på marknaden. ► Om stortalangen: ”Kommer garanterat att spela SHL-matcher nästa säsong”.

Idag 09:37
Robert Rosén

Svaret om framtiden: ”Kan ha varit det sista jag gjorde”

Växjö är utslagna ur SM-slutspelet. Frågan är om förlusten mot Rögle var trotjänaren Robert Roséns sista match i karriären. – Det kan ha varit det sista jag gjorde, men jag har inte tagit något beslut, säger 36-åringen.

Igår 23:38
Everberg

Slashades av bästa vännen: ”Rätt förvånad”

Växjö jagade kvittering för att hålla liv i säsongen. Då drog Eric Martinsson på sig ett matchstraff efter en slashing på nära vännen Dennis Everberg. – Jag blev rätt förvånad, säger Dennis Everberg till Hockeynews efter att Rögle säkrat en finalplats.

Igår 23:06