HockeyNews
PLUS
Vimmerby HC
Ludwig Wistén

Uppgifter: Vimmerby värvar forward

Vimmerby tog steget upp till Hockeyallsvenskan. Nu har klubben gjort klart med en forward, enligt [MrMadhawk på X](https://x.com/MrMadhawk/status/1787780107366539505).

7 maj 2024
Hampus Sylvegård, Nybro Vikings

Så ska Sylvegård axla rollen i Nybro

I skymundan har Hampus Sylvegård stått för en raketkarriär som tränare. Efter det historiska avancemanget med Vimmerby lämnar nu succetränaren för Nybro Vikings. I en intervju med Hockeynews berättar 27-åringen om hur allting startade, utvecklingen i Vimmerby och hur han ska tänka som assisterande tränare till rutinerade Tommy Samuelsson.

30 april 2024
Hampus Sylvegård

Förde upp laget i HA – byter för konkurrent

Vimmerby tog klivet upp i Hockeyallsvenskan efter slutdramatik i kvalserien. Nu står det klart att tränaren Hampus Sylvegård väljer att byta klubb för en seriekonkurrent.

26 april 2024
Hampus sylvegård

Sylvegård: "Extrem glädje, adrenalin och lyckorus"

Det blir spel i Hockeyallsvenskan kommande säsong för Vimmeby Hockey – något många inte trodde. Nu berättar succétränaren Hampus Sylvegård om vad målet inför säsongen var, men även hur hans tränarkarriär sett ut. – Nu har man landat lite men man är fortfarande helt borta i tankarna. Det är extrem glädje, säger Sylvegård till Hockeynews.

20 april 2024
Pelle Johansson Vimmerby

Vimmerbys ovisshet: "Har inte en susning – vad får vi för pengar?"

Vimmerby Hockey spelar i Hockeyallsvenskan nästa säsong – jätteskrällen är ett faktum och nu förändras allt för hela klubben. Kraven från ligan, nya lag bygget – men först: Festen! – Det är jävligt många som är lyckliga i stan men kanske inte alla på kommunhuset, haha, säger sportchefen Pelle Johansson till Hockeynews.

20 april 2024
Vimmerby

Klart: Vimmerby till Hockeyallsvenskan

Vimmerby krossar Halmstad med 8-1, och vinner därmed kvalserien till Hockeyallsvenskan. Klubben tar nu steget och får spela i Hockeyallsvenskan kommande säsong.

20 april 2024
Målvakter Ettan

Förändringen inför avgörande omgången

Under lördagen avgörs det vilket lag som får spela i Hockeyallsvenskan till nästa säsong. Då blir det målvaktsförändring för Brödernas/Väsby. Halmstads förstemålvakt kom inte till spel förra omgången, och gör inte det under lördagen heller.

20 april 2024