HockeyNews
PLUS
Luleå HF
Kommande matcher
21 september 2024
Luleå HF
Luleå HF
Timrå IK
Timrå IK
24 september 2024
Luleå HF
Luleå HF
Leksands IF
Leksands IF
28 september 2024
Luleå HF
Luleå HF
Färjestad BK
Färjestad BK
1 oktober 2024
Luleå HF
Luleå HF
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
26 september 2024
Linköping HC
Linköping HC
Luleå HF
Luleå HF
Se alla matcher
Pontus Andreasson

"Jag levde inte upp till förväntningarna som klubben hade"

Pontus Andreasson återvände till Luleå som en av de stora stjärnorna, det gick dock inte som planerat och nu laddar han inför en ny säsong. I en intervju med Hockeynews berättar han om förväntningarna. ► Spelet med Linus Omark ► När Mario Kempe drog ► Han är laget sämsta förlorare ► Förvåningen i Luleå ► Drömmen som fortfarande lever

17 juli 2024
Adam Brodecki

Brodeckis svar kring framtiden: ”Det känns overkligt”

Tre klubbar under en och samma säsong var knappast optimalt. Nu är forwarden Adam Brodecki, 29, återigen kontraktslös – men den här gången har han ingen stress att göra klart med något eftersom han ska bli pappa. – Ska jag skriva på nu ska det verkligen vara någonting som känns rätt, säger han till Hockeynews.se.

10 juli 2024
(21877) Juhani Tyrväinen

Luleåprofilens ord om framtiden – och valet

Nu berättar Luleåprofilen Juhani Tyrväinen om hur det var att lämna – och valet av Köln.

4 juli 2024
Luleå

Spelet bakom Luleå 24/25 – drömbygget

Efter fansens besvikelser – nu gör Luleå en jättesatsning. Hockeynews går igenom hur drömbygget blev verklighet. * Svärföräldrarnas vädjan till Brian O'Neill. * Snabba samtalet till petade stjärnans agent. * Legendens hjälp att få Anton Levtchi. * Så snuvades Malmö på Markus Nurmi. * Rollen för Eetu Koivistoinen. * Uppsidan med den nye doldisen. Här är hela spelet bakom nya Luleå 2024/25.

3 juli 2024
Coop Norbotten Arena

Paragrafstrul i Luleå – "tillämpats på olika sätt"

Det har framkommit att Luleå Hockeys styrelseregelverk inte alltid har följts. Jörgen Ericsson, ordförande för föreningens valberedning, medger att regeln om vem som kan väljas in i styrelsen har "tillämpats på olika sätt", säger han till [Kuriren](https://kuriren.nu/sport/ishockey/artikel/medger-efter-stoppade-forslaget-har-tillampats-pa-olika-satt/r9w5x7oj).

1 juli 2024
(21442) Isac Lundeström

Ryktena om SHL avfärdades – nya kontraktet

Isac Lundeström stannar i NHL. Och i Anaheim.

30 juni 2024
(22771) Radek Muzik / Luleå

Förre Luleåforwarden vill till Sverige: ”Sagt till min agent”

Radek Muzik fick inget förnyat kontrakt i Sparta Prag. Nu vill forwarden återvända till Sverige. – Jag hoppas att han ska hitta en bra klubb i allsvenskan, säger han till [NSD.](https://kuriren.nu/sport/ishockey/artikel/silly-season-nu-har-tyrvainen-gjort-klart-med-en-ny-klubb/rgx0m7mj)

27 juni 2024