HockeyNews
PLUS
Modo Hockey
Kommande matcher
26 september 2024
Modo Hockey
Modo Hockey
Malmö Redhawks
Malmö Redhawks
28 september 2024
Modo Hockey
Modo Hockey
Leksands IF
Leksands IF
21 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Modo Hockey
Modo Hockey
1 oktober 2024
HV71
HV71
Modo Hockey
Modo Hockey
Se alla matcher
Paul LaDue

Uppgifter: Modo värvar back – kan bli fler

Modo har gjort klart med en ny back, enligt [Expressen.](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/modo-plockar-in-nhl-meriterade-eric-ladue/)

16 juli 2024
Mikkel Aagaard

Publikfavoritens besked: "Finns inget annat lag"

Mikkel Aagaard öppnar upp för en fortsättning i Modo redan nu, trots ett år kvar på kontraktet.

14 juli 2024
Modo

Det bör vara Henrik Gradins största bekymmer

Modo förbereder sig för fullt inför ytterligare en säsong i SHL, men en del frågetecken finns fortfarande kvar inför hösten. Örnsköldsvik-Allehandas reporter, Pelle Hägglund, ger senaste nytt kring laget. ► Det bör vara Henrik Gradins största bekymmer ► Vapnet i powerplay ► Förtroendet för juniorerna ► Skillnaden mellan Oskarshamn och Brynäs ► Han ska man se upp för – Det känns som en smart och klok kille, säger Pelle Hägglund.

14 juli 2024
Modo/Backjakt

Gradin: ”Säker på att han hade spelat i Modo då”

Hela sommaren har Modo försökt att värva hem Robert Hägg – men 29-åringen valde till slut att förlänga borta i NHL och är nu avskriven. Nu kan Hockeynews berätta om turerna och spelet bakom kulisserna när Modo försökte värva hem backstjärnan. ► Då var sportchefen hoppfull att det skulle lösa sig ► Därför blev det ingenting: ”Vi var överens” ► Nya strategin – kan värva två backar ► Bekräftar jakt på ett av namnen ► Hemvändaren inte avskriven

9 juli 2024
Robert Hägg

Hägg: ”Frågade rakt ut: Varför har ni sajnat mig?”

Robert Hägg har en tuff säsong bakom sig i NHL och har under sommaren omgärdats av flyttrykten. När det nu står klart att det trots allt blir en fortsättning borta i NHL talar backen ut om den tuffa tiden i Anaheim Ducks. – Det var inte alls vad jag hade tänkt mig. Allt som jag inte trodde skulle hända hände, säger han till [UNT.](https://unt.se/sport/ishockey/artikel/talar-ut-om-motgangen-da-vet-man-vad-det-betyder/jv463mpj)

8 juli 2024
Tobias Åhström

Förre Modoforwarden klar för ny klubb

Den förre Modospelaren Tobias Åhström lämnar Danmark och har gjort klart med ny klubb. Via sin Instagram meddelar norska Narvik att de gjort klart med svensken.

8 juli 2024
Henrik Gradin Modo

Modo nära värvning – då kommer svaret

Modo jagar en eller möjligtvis två backar. Ett tungt namn ska in – och Henrik Gradin väntar på ett svar just nu – och räknar med att markanden kommer öppna upp sig inom kort.

5 juli 2024