HockeyNews
PLUS
Modo Hockey
Jesper Olofsson

Unika detaljerna i hemvändarens kontrakt

Hemvändaren Jesper Olofsson presenterades på ett femårskontrakt och längtar efter återkomsten i Örnsköldsvik. För Hockeynews berättar han om turerna, den avgörande faktorn bakom hemkomsten och detaljen som kan göra att de fem åren inte fullföljs. – Det finns en out åt båda håll, säger Olofsson i en lång intervju med Hockeynews.

6 april 2024
(25471) Josh Dickinson Modo

Spelet bakom stjärnans flytt: ”Tvungen att gambla”

Modo har tappat sin stjärncenter Josh Dickinson till Rögle. Nu öppnar tränaren Mattias Karlin upp om detaljerna kring varför det blev så. – Han var tvungen att gambla och det blev en dålig tajming på hela historien, säger han till ÖA.

5 april 2024
Jesper Olofsson

Officiellt: Vänder hem till Modo – efter tolv säsonger

Det har spekulerats en tid och nu är allting klart. 32-årige Jesper Olofsson vänder hem till Modo efter totalt tolv säsonger i andra klubbar. – Jättekul för oss och för Jesper att han får en möjlighet att visa upp för Ö-vikspubliken vad han kan, säger sportchefen Henrik Gradin i en livesändning.

4 april 2024
Oscar Engsund

Avslöjar: Här är klubbarna som jagar Engsund

Oscar Engsund är ett hett byte på marknaden efter degraderingen med Oskarshamn. Nu jagas han av flera SHL-klubbar, enligt Hockeynews uppgifter. ”Jag vill inte uttala mig om specifika lag”, skriver agenten Johan Altberg i ett sms.

3 april 2024
David Rundblad

Rundblad: "Vi fick aldrig panik"

David Rundblad vände tillbaka till Sverige efter över ett decenium utomlands. Backen med en Stanely Cup-titel på meritlistan klev in som lagkapten hos nykomlingarna Modo. I en intervju med Hockeynews berättar 33-åringen om den enorma omställningen, betyget på SHL, fansen i Örnsköldsvik och målsättningen nästa säsong.

30 mars 2024
Ludwig Byström

Ryktats till Modo – nu lämnar han sin klubb

Ludwig Byström anslöt till Nürnberg inför säsongen. Redan nu lämnar han, skriver klubben på [hemsidan](https://www.icetigers.de/allgemein/der-aktuelle-stand-der-kaderplanungen/).

28 mars 2024
Tobias Winberg/Henrik Gradin

Back klar för Modo – som förstärker organisationen

Modo har gjort klart med sitt första nyförvärv inför kommande säsong. Den finske backen Tobias Winberg har skrivit på för två år. Klubben meddelar dessutom att de utökar den sportsliga organisationen.

27 mars 2024