HockeyNews
PLUS
Kalmar HC
Linus Skager

Avslöjar tio år lång ritual: "Mamma sur"

13 mars 2024
Karlskoga Backlund

Backlunds spik: Karlskoga i pressat läge

Insatserna är gigantiska på onsdagens Powerplay. En kvartsfinalist kommer att koras i Schweiz och upp till två kan komma att koras i HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi nått den femte och avgörande tillställningen på fyra håll i HockeyEttans glödheta slutspel. Mina tankar kring kupongen finns att inmundiga nedan. Smaklig spis!

13 mars 2024
Dennis Hall

Hall: "Vi släpper över momentum"

Kalmar tog under kvällen emot Karlskoga och vann till slut med 3-2. Därmed skaffade man sig en fördel i kampen om kvartsfinal.

11 mars 2024
(24885) Robert Kimby Almtuna

Kimby om vändningen: "J-ligt nöjda slippa..."

AIK:s kollaps har varit mest i fokus sedan i fredags. Men Almtuna gjorde en jättevändning som kan få stor betydelse av flera skäl. – Vi var jäkligt nöjda att slippa Karlskoga, säger tränaren Robert Kimby.

11 mars 2024
Djurgården hovet

Här är ligan som DIF vann

Publiksnittet för många Hockeyallsvenska lag har ökat jämfört med förra året. Det lag som toppar det totala publiksnittet är Djurgården.

10 mars 2024
Kalmar-Djurgården

Klasens slutspelsform för DIF – hattrick

Linus Klasen visar god slutspelsform för Djurgården. Borta mot Kalmar drog han igång sitt lag med sitt 17:e mål för säsongen. När han var klar hade han gjort ett hattrick i Hatstore Arena.

8 mars 2024
Kevin Karlsson Linus Eriksson Victor Eklund

Duo åter – och DIF behåller juniorkedjan

Djurgården jagar tredjeplatsen i den sista omgången av Hockeyallsvenskan. Till mötet med Kalmar får laget tillbaka två spelare efter frånvaro. Och juniorkedjan hålls intakt.

8 mars 2024