HockeyNews
PLUS
Kalmar HC
Tuurala

Tuurala: "Mycket att vara stolta över"

Karlskoga tog under kvällen emot Kalmar inför ett avgörande möte. Då vann Karlskoga med 5-1 och tog sig vidare till kvartsfinal. – Jag tycker att vi hanterar den här matchen på ett bra sätt, säger Karlskogas tränare Dennis Hall till TV4.

14 mars 2024
Hockeyallsvenskan slutspel

Då väljer HA-lagen – TV4 sänder

I kväll blir det klart vilka lag som möter varandra i Hockeyallsvenskans kvartsfinaler. Så här kommer det att gå till.

14 mars 2024
Linus Skager

Avslöjar tio år lång ritual: "Mamma sur"

13 mars 2024
Karlskoga Backlund

Backlunds spik: Karlskoga i pressat läge

Insatserna är gigantiska på onsdagens Powerplay. En kvartsfinalist kommer att koras i Schweiz och upp till två kan komma att koras i HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi nått den femte och avgörande tillställningen på fyra håll i HockeyEttans glödheta slutspel. Mina tankar kring kupongen finns att inmundiga nedan. Smaklig spis!

13 mars 2024
Dennis Hall

Hall: "Vi släpper över momentum"

Kalmar tog under kvällen emot Karlskoga och vann till slut med 3-2. Därmed skaffade man sig en fördel i kampen om kvartsfinal.

11 mars 2024
(24885) Robert Kimby Almtuna

Kimby om vändningen: "J-ligt nöjda slippa..."

AIK:s kollaps har varit mest i fokus sedan i fredags. Men Almtuna gjorde en jättevändning som kan få stor betydelse av flera skäl. – Vi var jäkligt nöjda att slippa Karlskoga, säger tränaren Robert Kimby.

11 mars 2024
Djurgården hovet

Här är ligan som DIF vann

Publiksnittet för många Hockeyallsvenska lag har ökat jämfört med förra året. Det lag som toppar det totala publiksnittet är Djurgården.

10 mars 2024