HockeyNews
PLUS
Frölunda HC
Kommande matcher
14 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Frölunda HC
Frölunda HC
Se alla matcher
(26401) Linus Söderström Skellefteå

Skellefteå får tillbaka duo – men förstekeepern saknas

Skellefteå får tillbaka stjärnduon Andreas Johnson och Pär Lindholm till semifinal tre. Men då har man i stället drabbats av ett nytt avbräck.

10 april 2024
SAIK

Beskedet: Duon kan komma till spel ikväll

Det är [Norran](https://norran.se/sport/ishockey/artikel/bilderna-avslojar-aiks-stjarnduo-spelar-i-kvall/jp47mx0j) som rapporterar att Andreas Johnson och Pär Lindholm kan komma till spel ikväll.

10 april 2024
Johnson

Skellefteås besked kring stjärnan

Skellefteås frånvarolista växer allt större. I den andra semifinalen tvingades stjärnan Andreas Johnson utgå skadad. – Vi får se hur det blir i framtiden, säger Robert Ohlsson kryptiskt efteråt.

8 april 2024
Pudas

Här eldar backstjärnan i gång arenan

Skellefteåkaptenen Jonathan Pudas är skadad – men gör sitt ändå. Inför övertidsperioden ställde han sig på ståplats och drog i gång publiken – något som hyllades från flera håll efteråt. – Jag tyckte Pudas såg jäkligt fräsch ut på läktaren, sa Roger Rönnberg. – Man märkte direkt att det var ett jäkla tryck när man kom ut till övertidsperioden, säger Oscar Lindberg.

8 april 2024
SAIK Frölunda

Skellefteås mardröm – Kronwall: "Den är av"

Här är bilderna Skellefteås supportrar inte vill se. I den andra perioden tvingades stjärnforwarden Andreas Johnson utgå skadad efter en smäll. I TV4-studion läste Staffan Kronwall läppar och sa: – Kolla på munnen där: "Den är av" säger han.

8 april 2024
Lars Johansson

Frölunda ändrar om – byter målvakt

Efter förlusten i den första semifinalen rör Roger Rönnberg om i laget. Bland annat byter han målvakt från Lasse Johansson till Frans Tuohimaa.

8 april 2024
Krönika

Snacka om att det är kul att göra Hockeynews

Tack, alla hockeysupportrar! Ni är fler än någonsin som besöker Hockeynews.se. Det gör att vi kan vara på ALLA matcher framåt i slutspelen.

7 april 2024