HockeyNews
PLUS
Frölunda HC
Kommande matcher
21 september 2024
Frölunda HC
Frölunda HC
Leksands IF
Leksands IF
26 september 2024
Frölunda HC
Frölunda HC
HV71
HV71
1 oktober 2024
Frölunda HC
Frölunda HC
Örebro Hockey
Örebro Hockey
24 september 2024
Rögle BK
Rögle BK
Frölunda HC
Frölunda HC
28 september 2024
Brynäs IF
Brynäs IF
Frölunda HC
Frölunda HC
Se alla matcher
Hampus Sjöström

Så lyckades Rögle värva stjärnan: ”Finns några triggerpoints”

Rodrigo Abols ut – Jacob Peterson in. För Hockeynews berättar Rögles sportchef Hampus Sjöström om sommarens centerjakt, huruvida det finns outs i avtalet och de påstådda buden på Oskar Steen. – Jag är givetvis glad att vi kan knyta till oss en spelare av hans kaliber den här tiden på året, säger Sjöström om värvningen.

15 juli 2024
Frölunda

GENOMGÅNG: Så kan Frölunda se ut med nye stjärnan

Frölunda tappade båda stjärnorna Malte Strömwall och Jere Innala. En ersättare är redan klar i form av den finske stjärnan Arttu Ruotsalainen. Hockeynews reporter Mattias Persson sätter betyg och tittar närmare på hur laget kan se ut med den finländaren i höst. ► Nye stjärncentern kan få fin omgivning ► Han kan ta sista forwardsplatsen ► De hamnar utanför ► Så kan laget se ut – femma för femma

15 juli 2024
Arvid Caderoth

Svenske doldisen får chansen på NHL-camp: ”En bra möjlighet”

För den svenska hockeypubliken är Arvid Caderoth inte ett särskilt välkänt namn. Men i höst är den storväxte centern inbjuden att visa upp sig för Los Angeles Kings. – Jag ska visa att jag är tillräckligt bra för att spela till mig ett kontrakt, säger Caderoth till Hockeynews.

13 juli 2024
Arttu Ruotsalainen

Frölunda värvar finskt – stjärncenterns första ord

Arttu Ruotsalainen. Där har ni namnet på Frölundas senaste förstärkning. – Jag kände att jag behövde något nytt, säger han till Frölundas hemsida.

12 juli 2024
Frölunda

Uppgifter: Frölunda värvar stjärncenter

Arttu Ruotsalainen lämnade Lugano tidigare idag. Nu avslöjar [GP](https://www.gp.se/sport/ishockey/frolunda-hc-varvar-arttu-ruotsalainen.e627f30d-6f2c-4abf-a044-e87e4c51be9a) att finländaren är överens med Frölunda.

11 juli 2024
Adam Brodecki

Brodeckis svar kring framtiden: ”Det känns overkligt”

Tre klubbar under en och samma säsong var knappast optimalt. Nu är forwarden Adam Brodecki, 29, återigen kontraktslös – men den här gången har han ingen stress att göra klart med något eftersom han ska bli pappa. – Ska jag skriva på nu ska det verkligen vara någonting som känns rätt, säger han till Hockeynews.se.

10 juli 2024
Anthony Greco

Från SHL till KHL – "välkommen"

Anthony Greco, 30, lämnar SHL för KHL. ”Välkommen till Togliatti”, skriver Lada på Instagram.

1 juli 2024