HockeyNews
PLUS
Södertälje SK
Kommande matcher
20 september 2024
AIK
AIK
Södertälje SK
Södertälje SK
Se alla matcher
SSK

Stjärnorna har lämnat – så kan SSK se ut 24/25

Södertälje är ett av de mest spännande lagen inför nästa säsong i Hockeyallsvenskan. Hockeynews reporter Mattias Persson tittar närmare på lagbygget och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Han kan ta sista forwardsplatsen ► Där är SSK seriens bästa ► ”Ska hålla riktigt hög nivå enligt scouter” ► Så kan laget se ut – femma för femma

1 juli 2024
Carter Souch/Bogren

Bogrens hyllning till nyförvärvet: ”Jag sa bara...”

Carter Souch är ett av alla spännande nyförvärv i Södertälje. Magnus Bogren tror hårt på kanadensaren och gillar vad han sett på video. – Direkt när jag fick honom av Emil att titta på, så sa jag bara direkt att: "Honom ska vi definitivt kolla på mycket, mycket mer", säger SSK-tränaren Magnus Bogren till LT.

27 juni 2024
(30190) Södertälje-Robert Andersson

Efter ekonomiska smällen – klubbdirektören får lämna SSK

SSK gick back med två miljoner och missade kravet för elitlicens. Nu meddelar klubben att de går skilda vägar med klubbdirektören Robert Andersson.

24 juni 2024
(20974) Södertälje

Här är licensnämndens beslut kring SSK

SSK missade kraven för att få elitlicens och var tvungna att ansöka om ett dispensår. Nu har beskedet kommit från licensnämnden – SSK får spela kvar i Hockeyallsvenskan även kommande säsong.

20 juni 2024
Fredric Weigel

Weigel: "Hoppas att jag blir älskad av dem"

Fredric Weigel är van vid att röra upp känslor hos supportrarna. Både hos andra lags och sina egna. Nu är han hemma i Djurgården och berättar om ► Hur det blev DIF. ► Hur nära han har varit att lägga av. ► Lyftet i Södertälje. ► Hur det var att spela i AIK. ► Kärleken från DIF-supportrarna.

20 juni 2024
SSK/Georgsson/meyer

SSK pausar värvningsarbetet: ”Bara att acceptera läget”

Den ekonomiska osäkerheten i klubben gör att Södertälje nu pausar värvningsarbetet. Samtidigt öppnar externa finansiärer för att finansiera en hemvändare. – Det är klart att det är lite kittlande, säger sportchefen Emil Georgsson till Hockeynews.

18 juni 2024
Juniorkronorna Grossmann

Grossmann kliver in i Juniorkronorna

Juniorkronorna gör om i tränarstaben. Södertäljes assisterande tränare Nicklas Grossmann kliver in bredvid Magnus Hävelid.

14 juni 2024