HockeyNews
PLUS
Östersunds IK
Kommande matcher
20 september 2024
Östersunds IK
Östersunds IK
Mora IK
Mora IK
Se alla matcher
(13833) Emil Molin

Uppgifter HA-poängkung gör överraskande val

Östersund gör en ny toppvärvning. Enligt E[xpressen ](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/emil-molin-atervander-till-sverige-klar-for-ostersund/)ansluter även Emil Molin.

3 juli 2024
Anton Berglund

Lämnar Färjestad efter skadehelvetet

Anton Berglund, 21, var med och vann SM-guld med Färjestad 2022. Efter ett och ett halvt års skadehelvete är han friskförklarad – och klar för en omstart i Hockeyallsvenskan.

14 juni 2024
Allsvenska schemat

Premiären, 08-derbyn – allsvenska schemat

Schemat för Hockeyallsvenskan är klart. Här är de första omgångarna. Och här hittar ni datum för de heta Stockholmsderbyna på Hovet mellan AIK och Djurgården.

28 maj 2024
Alex D'Orio

Klart: Där spelar D'Orio nästa säsong

Målvakten har bland annat spelat i Sverige de två senaste säsongerna. Nu är han klar för en ny klubb.

23 maj 2024
Albin Eriksson

Klart: Östersund värvar Eriksson

Albin Eriksson är klar för Östersund till kommande säsong meddelar [klubben](https://www.ostersundik.com/article/r4vasdg-55c5i1/view).

14 maj 2024
Albin Eriksson

Uppgifter: Forwarden byter allsvensk klubb

Albin Eriksson var i år inne på sin andra raka säsong i Karlskoga. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/albin-eriksson-lamnar-karlskoga-for-ostersund/) är han nu klar för en ny Hockeyallsvensk klubb till kommande säsong.

13 maj 2024
Emil Georgsson, Linus Videll

Georgsson om diskussionerna med Videll

Tidigare idag gick Södertälje ut och tackade av Linus Videll. Nu berättar sportchefen Emil Georgsson för [LT](https://www.lt.se/2024-05-08/vi-har-gjort-det-vi-har-kunnat/) om tappet och hur diskussionerna gick mellan honom Videll som nu lämnar för Östersund.

8 maj 2024