HockeyNews
PLUS
Östersunds IK
Kommande matcher
20 september 2024
Östersunds IK
Östersunds IK
Mora IK
Mora IK
Se alla matcher
Andreas Söderberg

Rutinerade backen stannar utomlands

Andreas Söderberg har gjort över 300 matcher i Hockeyallsvenskan. Nu står det klart att han fortsätter sin utlandssejour i Polen.

10 juli 2024
Linus Videll

Hockeystjärna i skidorten: "Superlyxigt"

Östersund landade storstjärnan Linus Videll – som i sin tur landade en helt unik familjesituation. Videll kommer att bo i fjällen och leva ett ovanligt hockeyliv och pendla mellan skidorten och den jämtländska staden. – Det känns verkligen superlyxigt att kunna göra det. Jag kommer väl åka lite sklidor men kanske inte svarta backarna, säger Videll till Hockeynews.

9 juli 2024
(20761) Emil Molin

Därför väljer Molin Östersund – "spännande"

Emil Molin är presenterad som nyförvärv till Östersund. Sportchefen Per Tagesson jublar över satsningen: – Vi vill tacka alla er som bidragit till Supportervärvningen! Tillsammans har vi stärkt truppen och gjort dessa värvningar möjliga!

5 juli 2024
(13833) Emil Molin

Uppgifter HA-poängkung gör överraskande val

Östersund gör en ny toppvärvning. Enligt E[xpressen ](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/emil-molin-atervander-till-sverige-klar-for-ostersund/)ansluter även Emil Molin.

3 juli 2024
Anton Berglund

Lämnar Färjestad efter skadehelvetet

Anton Berglund, 21, var med och vann SM-guld med Färjestad 2022. Efter ett och ett halvt års skadehelvete är han friskförklarad – och klar för en omstart i Hockeyallsvenskan.

14 juni 2024
Allsvenska schemat

Premiären, 08-derbyn – allsvenska schemat

Schemat för Hockeyallsvenskan är klart. Här är de första omgångarna. Och här hittar ni datum för de heta Stockholmsderbyna på Hovet mellan AIK och Djurgården.

28 maj 2024
Alex D'Orio

Klart: Där spelar D'Orio nästa säsong

Målvakten har bland annat spelat i Sverige de två senaste säsongerna. Nu är han klar för en ny klubb.

23 maj 2024