HockeyNews
PLUS
Djurgårdens IF
Kommande matcher
20 september 2024
IK Oskarshamn
IK Oskarshamn
Djurgårdens IF
Djurgårdens IF
Se alla matcher
Olle Liss

Liss svar på ryktet: ”Vet inte om de försökte hitta en clickbait”

Den allsvenska profilen Olle Liss är fortfarande klubblös. Nu berättar den 31-årige skarpskytten, som ryktats till Norge, om framtidstankarna. – Det finns lite intresse i Sverige, men framförallt utanför Sveriges gränser, säger han till Hockeynews.

20 juli 2024
David Åslin

Tidigare SHL-forwarden: ”Snackat lite med AIK och Djurgården”

David Åslin spelade i franska Marseille den gångna säsongen. Nu siktar den tidigare SHL-forwarden på att återvända till Sverige – och helst av allt vill han till någon av Stockholmsklubbarna. – Jag har flirtat lite grann med Stockholmslagen, säger 34-åringen till [Hockeysverige.](https://hockeysverige.se/2024/07/10/david-aslin-snackat-lite-med-aik-och-djurgarden)

11 juli 2024
DIF/Thoresen

Thoresens besked kring DIF: ”Då ska Niklas och jag ta en fika”

Djurgården vill förstärka laget med Patrick Thoresen, 40. I en intervju med Hockeynews svarar norrmannen på hur det blir med en eventuell återkomst till Stockholm. – Jag ska till Pink-konserten i Stockholm i slutet av juli och då ska Niklas o jag ta en fika, säger han.

8 juli 2024
DIF/Thoresen

Svaret om Thoresen i DIF: ”Ett unikum”

I helgen kunde Hockeynews avslöja att Djurgården gett ett kontraktsförslag till 40-årige norrmannen Patrick Thoresen. Men hur bra är han egentligen idag jämfört med den senaste sejouren i klubben? För att få svar på det ringde vi ett samtal till Norge. – Jag tror inte att han hade hoppat på det om han inte känner att han kan vara en central bricka, säger den norske journalisten Roy Kvatningen som följt hans karriär.

8 juli 2024
Shoot The Puck Dick Axelsson

Dick vill förändra bilden: "Det ångrar jag mycket"

Dick Axelsson gör comeback – och vill förändra bilden av sig själv. En bild som han själv skapat. – Det är något jag ångrar väldigt mycket, säger i i Hockeynews videopodd "Shoot the Puck".

7 juli 2024
(13416) Patrick Thoresen/Storhamar

Källor: Konkret bud på bordet från Djurgården

Dick Axelsson är tillbaka i Djurgården. Han kan få sällskap av en annan mycket meriterad spelare. Det ligger ett konkret bud till Patrick Thoresen på bordet, enligt Hockeynews källor.

6 juli 2024
Mats Larsson

Djurgården i sorg – Mats Larsson död

Djurgårdsfamiljen är i sorg. Klubben meddelar via sin hemsida att Mats Larsson – tidigare styrelsemedlem och ordförande – plötsligt har gått bort.

5 juli 2024