HockeyNews
PLUS
Timrå IK
Kommande matcher
24 september 2024
Timrå IK
Timrå IK
Örebro Hockey
Örebro Hockey
28 september 2024
Timrå IK
Timrå IK
Rögle BK
Rögle BK
21 september 2024
Luleå HF
Luleå HF
Timrå IK
Timrå IK
26 september 2024
Färjestad BK
Färjestad BK
Timrå IK
Timrå IK
1 oktober 2024
Leksands IF
Leksands IF
Timrå IK
Timrå IK
Se alla matcher
(21949) Sebastian Hartmann

Glädjebesked för Hartmann efter otäcka skadan

Sebastian Hartmann skadade sig illa i februari, men nu kommer ett glädjebesked för Timråforwarden.

15 juli 2024
Maximilian Eisenmenger

Doldisen klar för SHL-spel: ”Vi är väldigt glada”

Timrå har gjort klart med ett nyförvärv till centersidan. Det rör sig om den tysksvenske doldisen Maximilian Eisenmenger. – Vi ser fram emot två säsonger med honom och se honom ta steg i sin egen utveckling och kunna bidra till laget, säger Timrås sportchef Kimmo Kapanen.

10 juli 2024
Zetterberg Alexander

Jättetalangen öste in poäng – nobbades: "Lite surt"

Alexander Zetterberg, 18, har öst in poäng i Småkronorna – men när NHL-klubbarna hade gjort sina val, stod han fortfarande utan något lag. – Det var lite surt i början, men det är ingenting som jag lägger stor energi på, säger han till Sundsvalls Tidning.

1 juli 2024
(24892) Anton Lander

Timrås midsommarpresent – lagkaptenen förlänger

Anton Lander har förlängt sitt kontrakt med Timrå i ytterligare tre år. Det meddelar klubben på midsommarafton. – Att Anton förlänger sitt kontrakt betyder oerhört mycket för oss, säger sportchefen Kimmo Kapanen.

21 juni 2024
Oliver Kapanen

Var klar för SHL – får nu NHL-kontrakt

Oliver Kapanen har skrivit på ett treårskontrakt med Montreal Canadiens. Men – det kan fortfarande bli spel i Timrå. – Det som står klart är att han missar våra fyra första matcher. Därefter får vi se, men han kommer inte spela i AHL. Om han inte tar en plats i Montréal så spelar han med oss, säger hans pappa och sportchef Kimmo Kapanen till [ST](https://www.st.nu/2024-06-15/oliver-kapanen-skriver-nhl-kontrakt/).

15 juni 2024
Örebro Timrå

Panelen: SHL-laget där fansen oroar sig

Silly season har pågått en längre tid och vissa SHL-lag är helt eller nästan klara. Andra har mer att jobba på. Mattias Ek och Mattias Persson ser lag som har skäl att oroa sig.

14 juni 2024
Timrå IK

GENOMGÅNG: Så kan Timrå ställa upp i höst

Timrå är nästan färdiga med sitt lagbygge och offensivt ser det väldigt spännande ut. Hockeynews reporter Mattias Persson tar en närmare titt på Timrås lagbygge och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Så kan kedjorna se ut ► Behovet för den sista platsen ► Orosmolnet: "Inte många lag i SHL som är sämre" ► Osäkerheten kring landslagscentern

14 juni 2024