HockeyNews
PLUS
Timrå IK
Timrå IK

GENOMGÅNG: Så kan Timrå ställa upp i höst

Timrå är nästan färdiga med sitt lagbygge och offensivt ser det väldigt spännande ut. Hockeynews reporter Mattias Persson tar en närmare titt på Timrås lagbygge och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Så kan kedjorna se ut ► Behovet för den sista platsen ► Orosmolnet: "Inte många lag i SHL som är sämre" ► Osäkerheten kring landslagscentern

14 juni 2024
Oliver Kapanen

Timrås besked kring VM-stjärnan: ”Just nu...”

Timrås stjärnvärvning Oliver Kapanen har stärkt sina aktier efter VM med Finland. Nu kommer sportchefen och tillika pappan Kimmo Kapanen med ett besked runt forwarden. – Det finns ett stort intresse från Montreals sida, men just nu räknar vi att han är med oss nästa säsong, säger han till [ST.](https://www.st.nu/2024-06-04/beskedet-om-oliver-kapanen-efter-vm-succen/)

4 juni 2024
(23269) Mathias Bromé/Tre Kronor

Luleå förhandlar med forward: "Kan lösa sig"

Luleå satsar hårt för att ta sig tillbaka till toppen av SHL. Fem forwards är klara. Och det pågår förhandlingar. – Det kan lösa sig inom en snar framtid, säger Luleås general manager Thomas Fröberg till [NSD](https://nsd.se/sport/ishockey/artikel/lulea-hockeys-sportchef-om-den-sista-varvningen/r5vkn7qj).

28 maj 2024
(26084) Kimmo Kapanen Timrå

Klart: Sportchefen förlänger med klubben

Kimmo Kapanen har varit sportchef i Timrå i två år. Nu förlänger han kontraktet.

23 maj 2024
Oliver Kapanen

Då tar finska stjärnan beslut om Timrå eller NHL

Finlands talang Oliver Kapanen är klar för Timrå och har stått för en fin VM-turnering hittills. På sju matcher har det blivit sex fullträffar för 20-åringen som är draftad av Montreal Canadiens. Så här ser han på lagets chans att slå Tre Kronor och gå vidare till semifinal. Och så här går tankarna om det blir spel i Timrå eller Nordamerika efter VM-succén i Tjeckien.

23 maj 2024
Oliver Kapanen

Tränaren – Kapanen bör välja SHL före NHL

Timrås nyförvärv Oliver Kapanen, 20, har gjort stor succé i VM i Tjeckien. Så stort att NHL-klubben Montreal som har draftat honom skulle kunna plocka över honom till Kanada nästa säsong.

20 maj 2024
Powerrank

RANKING: Så står sig SHL-lagen just nu – plats för plats

Allt fler pusselbitar börjar komma på plats i SHL-lagen och därför har det blivit dags för en powerranking. Hockeynews Mattias Ek och Mattias Persson analyserar här samtliga 14 lag plats för plats som det ser ut just nu.

19 maj 2024