HockeyNews
PLUS
Medelpad
(4712) Medelpad

Ovanligt jämnt Medelpad siktar på avancemang: "Olika kvalitéer"

Medelpad är inte det största distriktet i hockey–Sverige. Förra året slutade laget på en fjärde plats i sin grupp men i år siktar de på avancemang. – Vi har ett väldigt jämnt lag vilket är lite ovanligt, säger tränaren Andreas Nordlund till HockeyNews.se. 

25 september 2020
(4712) Medelpad

Isproblem i Medelpad: "Skapar våra egna förutsättningar"

TV-PUCKEN. Medelpad fixade sitt lagfoto i går kväll inför dagens avresa mot Norrköping – men något träningspass blev det inte. Problem med isen i Gärdehov i Sundsvall fick lagledningen att tänka om. – Det hade blivit en pool här inne men vi tränar på vägen ner i Södertälje i stället. Vi skapar våra egna förutsättningar. Det märks att killarna är sugna på det här nu, säger Medelpads tränare Simon Hedefalk till HockeyNews.se.

1 november 2018
(3877) Örebro Län

Så gick det i söndagens TV-puckenmatcher

Efter tre dagars kvalspel i Östersund och på Gotland står det klart att Medelpad, Dalarna, Västmanland och Örebro län är vidare till TV-puckens kvartsfinalspel som avgörs den 1 och 2 november.  Här är resultaten och målskyttarna i söndagens kvalmatcher som avslutade i kvalet till kvartsfinalrundan i TV-pucken.

9 september 2018
(3877) Örebro Län

Så gick det i fredagens TV-puckenmatcher

I dag inleddes kvalet till årets kvartsfinaler i TV-pucken. Här är resultaten i fredagens gruppspelsmatcher. 

7 september 2018
(851) TV-Pucken

Medelpads angenäma problem inför TV-pucken

Medelpad har ännu inte vunnit TV-pucken. Men coachen Simon Hedefalk tror mycket på sitt lag inför kvalgruppspelet i Östersund. – Det är en riktigt utbildad grupp och det ska bli spännande att åka upp i helgen, säger Hedefalk till HockeyNews.se.

5 september 2018