HockeyNews
PLUS
Brynäs IF
Brynäs

Kaptenen avgör – Brynäs till final

Johan Larsson blev Brynäs hjälte ikväll – lagkaptenen avgjorde på övertid. Brynäs spelar final i Hockeyallsvenskan.

9 april 2024
Anton Rödin

"Jag har inte sett en match på hela säsongen"

Slutspelstider och hetta runt om i hela Sverige – men Anton Rödin väljer att se åt ett annat håll. Så har Brynässtjärnan hanterat hela säsongen. — Jag tror det är bäst för min del, säger han till Hockeynews inför kvällens match i Gävle när Brynäs kan säkra en finalplats.

9 april 2024
Johan Larsson

Larssons TV4-incident: "Städade av det"

Brynäs fortsätter att leverera efter förväntningarna – nu är laget en seger från finalen i Hockeyallsvenskan. Johan Larsson berättar om kritiken senaste dygnen. – Jag gjorde klart det med den som var drabbad så det var skönt att prata igenom, säger Brynäskaptenen till Hockeynews.

7 april 2024
Gällstedt

Svaret på "Gnällstedt": Älskar det!

Niklas Gällstedt blev kallad “Gnällstedt” av Karlskogas supportrar. Svaret efter segern på bortaplan: – Fantastiskt, jag älskar det – gud va härligt.

7 april 2024
BIF

Brynäs vann – nära finalen i Hockeyallsvenskan

Brynäs vann den fjärde semifinalen mot Karlskoga – nu kan förhandsfavoriterna säkra finalplatsen redan om två dagar på hemmaplan i Gävle.

7 april 2024
Linus Ölund

Ölund tillbaka – så ser lagen ut

Under söndagen väntar fjärde mötet mellan Brynäs och Karlskoga i semifinalserien. Då har Brynäs förstärkning på forwardssidan.

7 april 2024
Krönika

Snacka om att det är kul att göra Hockeynews

Tack, alla hockeysupportrar! Ni är fler än någonsin som besöker Hockeynews.se. Det gör att vi kan vara på ALLA matcher framåt i slutspelen.

7 april 2024