HockeyNews
PLUS
Brynäs IF
Kommande matcher
28 september 2024
Brynäs IF
Brynäs IF
Frölunda HC
Frölunda HC
21 september 2024
Linköping HC
Linköping HC
Brynäs IF
Brynäs IF
26 september 2024
Örebro Hockey
Örebro Hockey
Brynäs IF
Brynäs IF
1 oktober 2024
Färjestad BK
Färjestad BK
Brynäs IF
Brynäs IF
Se alla matcher
Johan Alcén, Ludvig Persson

Då kontaktades Brynäs nya målvakt

Brynäs börjar få det flesta pusselbitarna på plats. I en intervju med Hockeynews berättar det senaste tillskottet, Ludvig Persson, om att ansluta till Gävlelaget. ► Då skedde kontakten ► Snabba processen ► Utvecklats på och utanför isen i Nordamerika ► Den typen av målvakt är han ► Att konkurrera med Källgren

15 juli 2024
Ludvig Persson

Brynäs målvaktssida komplett – Persson ansluter

Erik Källgren har fått sin målvaktskollega inför Brynäs återkomst i SHL. Gävlelagets målvaktssida är nu spikad.

15 juli 2024
Simon Bertilsson

Det saknas på backsidan – fler som Bertilsson

Brynäs är tillbaka i finrummet och ska göra allt för att de inte ska bli samma misslyckande som senast de spelade i SHL. Gefle Dagblads reporter, Daniel Sandström, ger senaste nytt kring laget. ► "De har varit bortskämda med facit i hamn" ► Så ska de undvika en ny degradering ► Det behövs i truppbygget ► Vikten av ett affischnamn ► Det har Bertilsson och inte de andra backarna

14 juli 2024
Johan Alcén

Brynäs strategi i SHL – forwardsjakten

Brynäs är ingen vanlig nykomling. Under sommaren har flera välmeriterade hemvändare anslutit och klubben siktar åter på att etablera sig i SHL direkt. I en lång intervju med Hockeynews berättar sportchefen Johan Alcén om: ► Strategin – så ska Brynäs etablera sig i SHL igen ► Slår tillbaka mot media: ”Ni verkar ju inte ha sett honom spela” ► Kommenterar aktuella namnet: ”En fajter” ► Forwardsjakten – det söker Brynäs: ”Vi kanske inte...” ► Han kan lånas ut: ”Tittar på en lösning”

13 juli 2024
(13833) Emil Molin

Uppgifter HA-poängkung gör överraskande val

Östersund gör en ny toppvärvning. Enligt E[xpressen ](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/emil-molin-atervander-till-sverige-klar-for-ostersund/)ansluter även Emil Molin.

3 juli 2024
Johan Alcén

Alcén: "Får se om vi tar in en på tryout"

Johan Alcéns nya lagbygge är nästan färdig. Men på backsidan kan det blir aktuellt att plocka in ytterligare en back på tryout – och mycket talar för Anton Johanesson kommer att lånas ut. – Vi måste hitta matcher åt Anton i år, säger sportchefen Johan Alcén till Hockeynews.

2 juli 2024
Panelen

Panelen: Värvningarna som kommer flippa och floppa i SHL

Varje år sker det både flipp- och floppvärvningar i SHL. Nu har det blivit dags för Hockeynews panel Mattias Ek och Mattias Persson att syna nyförvärven och försöka förutse sina tre flippar respektive floppar kommande säsong.

18 juni 2024