HockeyNews
PLUS
Västerviks IK
Tim Juel

Östersunds drag – plockar in SHL-målvakten

Östersund agerar mitt under det negativa kvalet mot Västervik och väljer att plocka hem dubbelregistrerade SHL-målvakten Tim Juel. Nu är 29-åringen på plats i Östersund och redo att hjälpa till.

19 mars 2024
Alexander Lindqvist Hansen

Forwarden lägger av – 32 år gammal

Alexander "Flash" Lindqvist-Hansen blev en profil under sin tid i Sverige. Nu meddelar den 32-årige forwarden att han tagit sina sista skär. – Det här var min sista match i Herlev, min sista i karriären. Det var det sista ni såg av mig, säger han till Metal Ligaen TV.

17 mars 2024
Västervik

Beskedet: Så långa blir straffen för trion

Nu har domen kommit kring de tre spelare i Västervik som anmäldes efter gårdagens match.

17 mars 2024
Västervik

Bakslag för Västervik – tre spelare anmälda

Västervik tog ledningen i matchserien mot Östersund. Men tre spelare har blivit anmälda till diciplinnämnden och riskerar att stängas av inför den fjärde matchen mellan lagen.

17 mars 2024
Västervik

Västerviks målkross – trots två matchstraff

Östersund gästade Västervik under kvällen. Inför stod det 1-1 i matcher. Efter två matchstraff skulle Västervik lyckas ta en säker vinst.

16 mars 2024
Karlskoga Backlund

Backlunds spik: Karlskoga i pressat läge

Insatserna är gigantiska på onsdagens Powerplay. En kvartsfinalist kommer att koras i Schweiz och upp till två kan komma att koras i HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi nått den femte och avgörande tillställningen på fyra håll i HockeyEttans glödheta slutspel. Mina tankar kring kupongen finns att inmundiga nedan. Smaklig spis!

13 mars 2024
Västervik Östersund

Västervik tar grepp om ödeskvalet

Östersund tog under kvällen emot Västervik i match nummer ett i ödeskvalet. Då skulle Västervik vinna första mötet och ta grepp om matchserien.

11 mars 2024