HockeyNews
PLUS
IK Oskarshamn
Björn Karlsson

Klart: Han blir ny tränare för Oskarshamn

Oskarshamn åkte ner till Hockeyallsvenskan och Martin Filander blir inte kvar. Nu är en ny huvudtränare klar för klubben.

5 april 2024
Filander

Filander riktar sig till fansen: "Sjukt ledsen"

Oskarshamn åkte ur SHL och Martin Filander kommer att lämna klubben. Nu riktar han ett meddelande till fansen, via plattformen X.

5 april 2024
Martin Filander

Fler tapp för IKO – tränartrion lämnar

14 spelare har hittills lämnat Oskarshamn efter att de inte lyckades säkra nytt SHL-kontrakt. Nu står det klart att även tränartrion lämnar.

5 april 2024
Rasmus Bengtsson

Avslöjar: Nyckelbacken blir kvar i Oskarshamn

Det har varit massflykt från Oskarshamn efter degraderingen. Men nu kan Hockeynews avslöja ett positivt besked på backsidan – då viktige backen Rasmus Bengtsson kommer att bli kvar. –  Det har jag inga kommentarer till, säger sportchefen Oscar Alsenfelt.

4 april 2024
Tomas Rydén

Officiellt: Rydén blir kvar i Oskarshamn

Tomas Rydén spelade på lån/som registrerad backup för Oskarshamn under kvalet. Nu skriver han på för klubben inför nästa säsong, meddelar Oskarshamn på [hemsidan](https://www.ikoskarshamn.se/article/5g0asbf-2egc1/view).

4 april 2024
(29603) Viktor Lodin

14 spelare lämnar Oskarshamn

14 spelare kommer inte att följa med Oskarshamn ned i Hockeyallsvenskan nästa säsong.

4 april 2024
Tomas Rydén

Uppgifter: Målvakten klar för Oskarshamn

Enligt [Smålandsposten](https://www.smp.se/sport/avslojar-tomas-ryden-lamnar-taif-klar-for-konkurrent/) har Oskarshamn gjort klart med en målvakt till nästa säsong. Det handlar om Tomas Rydén som var i klubben under kvalet.

3 april 2024