HockeyNews
PLUS
Boston Bruins
Kommande matcher
1 maj 2024
Boston Bruins
Boston Bruins
Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs
Se alla matcher
William Nylander

Glädjebeskedet: William Nylander på is

William Nylander saknades när Boston körde över Toronto i första mötet. I dag deltog han i morgonvärmningen inför nattens match.

22 april 2024
PP Mcdavid

Backlund: Målrikt när McDavid äntrar slutspelet

Stanley Cup-slutspelet inleddes under lördagskvällen och är alltjämt i sin linda. Fördel Boston och Carolina efter respektive inledning på hemmais, något som jag tror att bägge aktörer kan spinna vidare på under natten mot tisdag. Dessutom luktar det målkalas om öppningsaffären mellan Oilers och Kings.

22 april 2024
Artikelbild

William Nylander skadad – Leafs förlorade

William Nylander spelade inte första matchen mot Boston Bruins – en match som Bruins dominerade och vann med 5–1 efter två mål av Jake DeBrusk. – Vi kan inte ta odisciplinerade utvisningar som vi gjorde. Det var tufft att Nylander inte spelade, men vi kan inte lägga skulden på det, vi måste vara bättre, sa Sheldon Keefe efter matchen.

21 april 2024
Artikelbild

Bruins tappade förstaplatsen i sista matchen

Boston Bruins förlorade mot Ottawa Senators med 3–1 i sista grundseriematchen och tappade även förstaplatsen i sin division – som Florida Panthers istället knep efter att de besegrade Toronto. I första slutspelsrundan ställs nu Bruins mot Maple Leafs – ett riktigt rivalmöte.

17 april 2024
Artikelbild

Erik Karlsson spelade sin 1000:e match i NHL

Erik Karlsson spelade sin viktigaste match för säsongen – vilket även var hans 1000:e – när Penguins förlorade hemma mot Boston Bruins med 4–6.

14 april 2024
Artikelbild

Drömmål av Svetjnikov – nytt zorro-mål

Andrei Svechnikov gjorde sitt tredje zorro-mål i sin NHL-karriär när han satte 1–0 målet borta mot Boston Bruins.

10 april 2024
Artikelbild

Ullmark nollade Nashville och Forsberg

3 april 2024