HockeyNews
PLUS
Kärpät
(28781) Sara Grahn

Grahns tydliga budskap efter nollan med herrarna

Det är mer drag i damlagets omklädningsrum men herrarna är ärligare. Sara Grahn berättar om debuten mot Kärpät och budskapet till alla unga hockeytjejer är tydligt: – Sluta aldrig drömma. Jag ska fylla 35 år snart och fick uppleva det här i den åldern, säger hon till HockeyNews.se.

2 september 2023
(28780) Sara Grahn

Grahns debutnolla i herrlaget – se bästa räddningarna

Här är bilderna från veckans stora hockeysnackis. Den 34-årige stjärnmålvakten fick debutera i Luleås herrlag – här kan du se höjdpunkterna från träningsmatchen mot Kärpät.

2 september 2023
(28769) Sara Grahn

Sara Grahn med debut för Luleås herrar – spikade igen

SDHL-stjärnan Sara Grahn kallades in i Luleås herrlags sjukdomskris – och hon visade klassen direkt. Varken Joel Lassinantti eller Matteus Ward kunde spela.

31 augusti 2023
(28167) Marko Anttila

Marko Anttila tackar för sig i landslaget: "Dags att bli ett fan"

TAMMERFORS. Förlusten mot Kanada i Nokia Arena blev Marko Anttilas sista match för Finland. Efter uttåget i VM-kvartsfinalen tackar den finländska lagkaptenen för sig. – Jag fyller 38 i övermorgon. Yngre människor har bättre kroppar och mer kraft, det är inget fel med det, säger Anttila.

26 maj 2023
(19842) Miika Koivisto

SM-guldvinnaren lämnar Växjö – Koivisto har gjort klart med ny klubb

Efter två vunna SM-guld med Växjö är det dags att flytta vidare. VM-aktuella Miika Koivisto har gjort klart med en ny klubb.

2 maj 2023
(21205) David Rundblad/Sotji

Officiellt: Modo-aktuelle Rundblad en av svenskarna som lämnar Kärpät

Finska Kärpät tackar av en rad spelare inför nästa säsong. Bland dem finns den Modo-aktuelle backen David Rundblad.

18 april 2023
(26585) Tirmå-Karolous Kaarlehto

Efter uppbrottet med Rautio – Timrå hämtar in finsk målvakt

David Rautio lämnade Timrå då han var missnöjd med sin situation med minimal speltid. Nu ersätts han av ett målvaktslån från den finska ligan i form av Karolus Kaarlehto. – Jag är en målvakt som är duktig på att läsa spelet och på så sätt hitta bra positioner på isen, säger Kaarlehto i ett pressmeddelande.

13 februari 2023