HockeyNews
PLUS

Kenttäs huvudmotståndare är inte Stockholmslagen

(22094) Per Kenttä
Bildbyrån

Publicerad: 21 december 2023

FacebookXWhatsApp

Både AIK och Djurgården går starkt i Hockeyallsvenskan. Men Björklövens sportchef Per Kenttä pekar i en intervju med Expressen ut två andra huvudmotståndare än Stockholmslagen.
– Jag tycker att Brynäs imponerat mest hittills. De är tillsammans med Södertälje lagen att slå. Sedan kommer det säkert blanda sig in andra lag längre fram.

I en intervju med Expressen talar Kenttä om lagbygget och att det kan bli en till forward, efter att han agerat på backsidan tidigare med Brandon Manning och Carl-Johan Lerby 

Toppen av Hockeyallsvenskan är jämn, inget lag har stuckit ifrån, vilket enligt Björklövenchefen är väntat eftersom fler lag har rustat upp. Bara nio poäng skiljer de fem första lagen. AIK är trea och Djurgården har en eller två matcher till godo på övriga och är bara en seger från att klättra upp på delad andraplats.

Nästa år får Kenttä en ny sportchefskollega i Niklas Wikegård, som Hockeynews avslöjade är klar för Djurgården – “jättekul”, enligt Kenttä som säger angående att bjuda på sin egen kunskap: 

– Jag försöker hålla det mesta för mig själv, men Niklas får ringa om han vill. Det är inte dumt att utbyta erfarenheter, det är vi bra på i ligan. 


ANNONS
Se ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!