HockeyNews
PLUS
Aalborg Pirates
(5252) Thomas Spelling/Aalborg

Dansk landslagsforward på väg till Sverige

Den danske forwarden, Thomas Spelling, gjorde en kort sejour i Rögle säsongen 2012/2013. Nu är han på väg tillbaka till Sverige och enligt uppgifter till HockeyNews.se har flera svenska klubbar hört sig för angående forwarden inför nästa säsong. 

28 november 2018
(4452) Malmö München

Highlights från CHL

Djurgården och Växjö är utslaget medan Skellefteå, Malmö och Frölunda är vidare till slutspel i CHL. Det står klart efter att den sista gruppspelsomgången spelats igår kväll. Här är highlights från de svenska lagens matcher. Klippen presenteras i samarbete med CHL.

17 oktober 2018
(3662) Så gick det i onsdagens träningsmatcher

Så gick det i tisdagens matcher

Sista gruppspelsomgången i CHL spelades under tisdagskvällen. Så här gick det för de svenska lagen.

16 oktober 2018
(4337) CHL highlights

Highlights från CHL

Det blev flera svenska segrar i CHL på tisdagskvällen. Här hittar ni highlights från matcherna. Klippen presenteras i samarbete med CHL.

9 oktober 2018
(3662) Så gick det i onsdagens träningsmatcher

Så gick det i tisdagens matcher

Fem svenska lag var i spel i CHL och det spelades en match i Hockeyallsvenskan på tisdagskvällen. Här har ni resultaten och målskyttarna från kvällens matcher.

9 oktober 2018
(3210) Kirill Kabanov

SHL-profilen får nyckelroll

Den förre Skellefteå- och Modoforwarden Kirill Kabanov fortsätter sitt hockeyäventyr i Europa.För den tekniske ryske högerskytten blir det spel i Krefeld kommande säsong. Där är han tänkt som kedjekamrat med exleksingen Daniel Pietta.– Vi får verkligen en av de bästa kedjorna i DEL, säger huvudtränaren Brandon Reid till Krefelds hemsida.

15 juni 2018