HockeyNews
PLUS

Omark om värvningsryktet: "Har fler spelare att fixa..."

(31373) Linus Omark
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 12 januari 2024

FacebookXWhatsApp

Linus Omark spelade fram till ett av Luleås mål mot Oskarshamn i går. Men han är nu också redo att hjälpa klubben att fixa nyförvärv.


ANNONS

Rykten den senaste tiden har spridits om Teemu Hartikainen – som Linus Omark känt sedan 2010. Deras vägar har korsats i Edmonton, farmarlaget Oklahoma City, Salavat Julajev och senast i Genève. Att de nu ska spela tillsammans i Luleå, avfärdas dock:

– Han kommer inte till Luleå, hur ska han kunna komma lös? säger Omark till 
Kuriren.  

Sami Lepistö, Leo Komarov, Pontus Andreasson uppges vara spelare som han tidigare hjälpt till att få, enligt Kuriren – som får svaret: 

– Jag har fler spelare att fixa om Luleå vill ha dem… om de vill ha min hjälp så finns jag här. Jag har spelare, men jag behöver inte säga mer än så. 

Enligt Kuriren var siktet först inställt på Ryan Dzingel som gjort 87 mål och 101 assist på 404 NHL-matcher. Avtalet var nästan klart – när den 31-årige fick besked om en svår sjukdom i familjen och tvingades dra sig ur. 

Sedan på Mikael Ruohomaa som ska ha varit överens med Luleå och ville gå dit.  Anledningen till att det blev Frölunda är, enligt Kuriren, att Modo hellre släppte honom till Göteborgslaget. 

Luleå har än så länge endast tagit in Adam Brodecki som inte blev kvar i Frölunda.


ANNONS: Se ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln