Glädjevrål av landslagsstjärnan i fotboll när Modo vann

Modo tog tre viktig poäng mot HV71.
Då jublade fotbollsstjärnan Emil Forsberg rejält i Hägglunds arena.

ANNONS

Med sju poäng ned till HV71 under kvalstrecket inför dagens match var det viktiga poäng på spel i Örnsköldsvik denna torsdagskväll, där Hägglunds arena var välfylld.

Efter en mållös förstaperiod blev det desto svängigare i den andra där Modo först gjorde 1–0 innan HV vände efter två mål på en och en halv minut.

Hemmalaget studsade tillbaka i den andra och kvitterade omgående, och när Theodor Niederbach skickade in 3–2 efter knappt nio minuters spel blev det drag i Hägglunds arena. Och en av de som jublade mest och högst var landslagsstjärnan i fotboll, Emil Forsberg. Sundsvallssonen är sedan länge uttalad Modosupporter och stöttar laget på distans under stora delar av året men besöker Örnsköldsvik när han kan.

ANNONS

– Ja, det har blivit lite av en tradition. Vi är många kompisar som är Modoiter, så vi försöker ta oss upp hit när vi har tid och nu är tiden inne, säger Forsberg i TV4.

Och ikväll fick han alltså jubla över tre poäng till sitt favoritlag.

Detta trots att HV skapade rejäl nerv i matchen efter det att Hugo Fransson reducerat med sex minuter kvar att spela.

ANNONS

Sampo Ranta punkterade dock det hela med sitt mål i tom bur med 49 sekunder kvar, till hemmalaget och Emil Forsbergs stora glädje.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.