HockeyNews
PLUS

Oväntade spekulationen: DIF kollar på Brynästränare

(29931) difbrynäs
Brynäs & Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 13 november 2023

FacebookXWhatsApp

Brynäs och Djurgården är de två jättarna som båda vill upp i SHL. Nu spekuleras i att Djurgården vill ha en Brynästränare in i sitt bås.

ANNONS

ANNONSSe ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Det är Expressenpodden Sanny&Svensson som uppger att Djurgården kikar på Brynäs J20-tränare Victor Grönberg, som kan kan vara aktuell som assisterande tränare hos Stockholmslaget. 

– Det är inget jag hört talas om. Eller ”Lurken” (Per-Åke Bäckman, materialförvaltaren), sa det till mig i morse och sen frågar du nu också. Men jag har inte hunnit lyssna själv på vad dom säger. Så det är inget jag känner till, säger Grönberg till 
Gefle Dagblad 

Sanny Lindström och Johan Svensson uppger att Djurgården undersökt möjligheterna att få loss Victor Grönberg från Brynäs för att ha ansvar för backarna. 

– Såklart blir man glad över att vara nämnd i sådana sammanhang, det är väl ett kvitto på att man gjort något bra. Man strävar ju hela tiden framåt i sin karriär, säger Grönberg till GD. 

Michael Holmqvist berättar samtidigt för 
DIF-tv att han själv sköter forwards just nu och Martin Linder Öst (J20-tränaren i DIF) sköter backarna. 

Hockeynews avslöjade tidigare att DIF tittade på Visby Romas Hans Särkijärvi som tackade nej. Därefter har Hockeynews rapporterat att önskekandidaten är Robert Kimby, som tränar Almtuna, och i så fall lär bli aktuell först nästa säsong.

MISSA INTE: 
SHL-forwarden cool i DIF-kaoset – berättar om okända bakgrunden

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln