HockeyNews
PLUS

"Garpen" efter frustrationen: "Har en hel del att prata om"

(28374) Stoppel Garpenlöv
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 7 oktober 2023

FacebookXWhatsApp
0-4 mot Mora hemma i onsdags. 1-4 mot Östersund borta i går.
– Hockey är en kampsport och det handlar om att vinna lösa puckar, att vinna närkamper och att därifrån sätta upp sitt spel. Vi har en hel del att tala om, säger tränaren Johan Garpenlöv efteråt.
ANNONS
0-4 mot Mora hemma i onsdags.

1-4 mot Östersund borta i går.

– Hockey är en kampsport och det handlar om att vinna lösa puckar, att vinna närkamper och att därifrån sätta upp sitt spel. Vi har en hel del att tala om, säger tränaren Johan Garpenlöv efteråt.

Östersund kom till spel med en seger på fem matcher.

– Jag är naturligtvis besviken, säger Johan Garpenlöv till hemsidan och fortsätter: 

– Jag hade hoppats på ett bättre Djurgården idag. Återigen har vi det jobbigt i den första perioden. Vi blir utarbetade av Östersund.

I Sportbladet skriver Mats Wennerholm: “Det är mörka siffror för att lag som har ambitionen att slåss om en SHL-plats. Nej, det som såg så bra ut efter 5-3 i premiären mot Björklöven har förvandlats till en mardröm”.

Leif Boork twittrar på X: "Djurgården spelar stressigt. Östersund såg lite trötta ut i slutet av 2:a perioden. Men Djurgården är inte bra!". Boork ser nu framför sig: "Det blir utvärdering av K-G! I natt! På Hovet! Framför datorn! Med kaffe och kanelbulle! Utvärderingen klar 0500 i morron bitti och sedan ett tillkännagivande!".

K-G Stoppel, sportchefen som även är tf VD.
Tränaren Johan Garpenlöv försöker förklara vad som har hänt för hemsidan:

– Det skapas återigen en frustration i laget. Bitvis ser det under vissa byten helt okej ut, för att sen gå tillbaka flera steg.

På onsdag väntar nästa match mot Västerås:

– Vi som lag måste hitta vår identitet, hur vi ska vinna matcher. Framförallt måste vi mäta oss med det jobb som motståndarna lägger ner. 

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln