HockeyNews
PLUS
Rungsted Seier Capital
(14266) Nihlstorp

Svenske keepern fortsätter karriären utomlands: "Har varit mitt fokus"

36-årige veteranmålvakten Christopher Nihlstorp ger inte upp karriären. Efter en säsong i Österrike blir det spel i danska Rungsted de kommande två åren.

13 juni 2020
(9076) simon fredriksson

“Det känns som att jag har gjort mitt i allsvenskan”

Säsongen i Danmark gav mersmak med guld både i ligan och i cupen. Simon Fredriksson, 26, återvänder gärna till Rungsted Seier Capital – och har inga planer på att flytta hem till Sverige. – Det känns som att jag har gjort mitt i allsvenskan, säger han till HockeyNews.se.

20 juni 2019
(8206) Simon Fredriksson

Poängrekord och ligatitel för förre FBK-backen

Simon Fredriksson hamnade i ett defensivt fack i Sverige, men har fått en nytändning i Danmark. Den förre AIK- och Färjestadsbacken kommer från karriärens bästa säsong poängmässigt – och den avslutades med en ligatitel. – För egen del är det roligt att se att man kan producera, säger Fredriksson, som siktar på att fortsätta karriären utomlands.

28 april 2019
(4982) Mattias Persson

Nytt kontrakt för poängmaskinen

Den förre SHL-och allsvenske forwarden Mattias Persson är näst bästa poänggörare i sin danska klubb Rungsted. Nu har han skrivit ett nytt kontrakt med klubben. – Att få det på plats redan nu känns riktigt skönt. Det är jätteroligt, säger han till Hockeymagasinet.dk.

14 november 2018
(3662) Så gick det i onsdagens träningsmatcher

Så gick det i fredagens träningsmatcher

Örebro besegrade schweiziska Langnau i Köln, Karlskrona körde över Kallinge/Ronneby och Björklöven förlorade finalen i Vasa Cup mot finska Porin Ässät. HockeyNews.se summerar här resultaten från fredagens träningsmatcher.

17 augusti 2018