HockeyNews
PLUS
Kiruna IF
(27719) Hockeyettan

Förslaget: Hockeyettan kan få nytt upplägg kommande säsong

Fyra serier i Hockeyettan kan bli fem. Det redan till hösten. – Största anledningen att vi gör detta är för att kunna begränsa resekostnaderna för många av klubbarna, vilket är den enda kostnad vi som liga kan påverka. Vi vill verkligen försöka hjälpa till här, säger ligachefen Mats "Horndal" Johansson till ligans hemsida.

25 april 2023
(19714) Jonathan Pudas

VM-backens sambo födde barn i sovrummet: "Vad fan är det som händer..."

VM-backen Jonathan Pudas blev väckt av sin sambo Andrea klockan sex på morgonen när första värkarna hade kommit. Drygt en halvtimme senare föddes parets andra dotter – med sin tvååriga storasyster på sängkanten intill mamma. Ambulanspersonalen hann aldrig fram. – När krystvärkarna kom hade vi larmcentralen i luren och dom sa åt oss att ta fram handdukar och göra oss redo. Då tänkte man: Vad fan är det som händer…, säger Pudas till HockeyNews.se.

25 maj 2021
(18476) Kiruna IF

Allt avgörs i sista matchen efter kontrollerat drama

Det blir en ren final om play-in-platsen från den norra vårserien. Efter att Kiruna IF besegrat Vännäs med 2-1 i ett kontrollerat drama mellan två bra lag står det klart att morgondagens möte lagen emellan kommer avgöra allt. Här är lördagens noteringar från Hockeyettan.

13 mars 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Krig om viktiga poäng vid strecken i vårseriena och storheter som är riktigt illa ute i Allettan, det väntar en hel del spänning de kommande dagarna. HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar er genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

20 februari 2021
(17530) Kim Sunna Kiruna IF

Spelar igen efter en dryg månads uppehåll: ”Ska vara mentalt redo”

Senast laget spelade match var den 17 december när antagonisten Kiruna AIF mosades med 8-2. Sedan dess har det varit en lång väntan för Kiruna IF som under söndagen äntligen får komma i spel igen. – Om det tar en, två matcher att komma in i det, det har jag ingen aning om, men mentalt ska vi vara redo, säger tränaren Kim Sunna till HockeyNews.se.

24 januari 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Streckstriderna är redan intrikata i vårserierna och i Allettorna börjar fler och fler trender framträda. Det väntar ännu ett intressant veckoslut, HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

23 januari 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Ligan rullar vidare med kamp om Allettan-platser i potten och det här veckoslutet är det främst i den norra och den östra serien som det spelas matcher av riktigt stor vikt. HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

12 december 2020