HockeyNews
PLUS

Brynäs om jättevärvningen: ”Hatar att möta, älskar att…”

(29318) Jordie Benn
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 12 oktober 2023

FacebookXWhatsApp

Brynäs har en stor värvning på gång.

– Det här är en spelare som vi verkligen vill ha med i slutet när säsongen kommer att avgöras, säger Brynäs sportchef Johan Alcén i ett pressmeddelande.
Enligt spekulationer kan det vara tungt NHL-meriterade Jordie Benn, 36.

ANNONS
Det handlar om "Fansens värvning".

Beskrivningen i Brynäs pressmeddelande:

"Det är en hårdför och starkt karakteriserande back med uppoffrande spelstil som vill komma till Brynäs IF. Med över 600 NHL-matcher i bagaget och spel i världens bästa liga i nästan hela sin seniora karriär skulle detta vara en unik förstärkning. Transatlanten kan skriva på för föreningen i närtid men vi behöver finansiell hjälp för att ta ro affären i hamn".

– Det här är en spelare som vi verkligen vill ha med i slutet när säsongen kommer att avgöras. Det här är en människa med en karaktär och en personlighet som älskar när allt verkligen ställs på sin spets. En stenhård man som är vältränad. Någon man hatar och möta och älskar att ha i sitt lag, säger Johan Alcén, sportchef Brynäs IF, i ett pressmeddelande.

– Vi vet att vi har haft ett fantastiskt stöd av våra fans och partners tidigare. Vi har uttryckligen fått påtryckningar att ta hjälp av fansens värvning när det öppnar sig den här typen av lösningar. Spelaren har ett väldigt starkt Hockey-CV och vi vill med alla Brynäsares kraft ge oss chansen att realisera detta, säger Håkan Svedman, klubbdirektör Brynäs IF. 

Jordie Benn har spelat fler än 600 matcher i NHL och där representerat Dallas, Montreal, Vancouver, Minnesota Winnipeg och Toronto under sin NHL-karriär. 

Benn är just nu klubblös och gjorde totalt tolv matcher i Toronto Maple Leafs ifjol, konstaterar Gelfe Dagblad

Brynäs önskar att supportrarna ska hjälpa till med värvningen och gått ut under kvällen med ett Swishnummer.

LÄS MER: NHL-svensken om Brynäs bombLÄS MER: Glädjebeskedet från Brynäs poängkung

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln