HockeyNews
PLUS

Leif Boork och Linus Omark i ordbråk: "Kaxig på nätet"

(28834) Leif Boork Linus Omark
Bildbyrån

Publicerad: 8 september 2023

FacebookXWhatsApp

Leif Boork går hårt åt Linus Omark på X.
Då kontrar Luleåstjärnan.
"Att personalen på ålderdomshemmet fortfarande ger dig tillgång till Wi-Fi:t är fan imponerande, du måste va en jävel på övertala människor", skriver Omark på X.

Det var efter att ha kommit över Expressens ranking av SHL:s största stjärnor som den före detta förbundskaptenen för Tre Kronor kom med en invändning.

"Linus Omark rankas som den största stjärnan i SHL av GT:s experter. Senaste tio åren knappt några mål gjorda i Tre Kronor. Ej etablerad i NHL. Flashat runt i Finland och Schweiz och SHL. Nej den bedömningen delar jag inte när jag ser övriga namn! En Window-dresser! Upp till bevis!", skriver Boork på X.

I dag snappade Omark upp vad Boork skrivit och kom med en kontring.

"Att personalen på ålderdomshemmet fortfarande ger dig tillgång till Wi-Fi:t är fan imponerande, du måste va en jävel på övertala människor. U still going strong Leffe", skriver Omark på X.

I Boorks ögon finns det bättre spelare än Omark i ligan.

"Anton Strålman rankad 11:a. Tömmernäs och Lindberg efter Omark! Joel Persson! Pär Lindholm! Anton Lander m fl. Skulle tagit alla de namnen före Linus Omark!", skriver Boork.

Linus Omark håller dock inte med. För NSD avslöjar han att han anser sig vara bäst i ligan.

"Det skulle jag definitivt säga, så här inför säsongen, men jag måste bevisa det också (skratt)", säger Omark.

Han berättar även om när han träffade Boork senast.

"Allt är som vanligt. Vi åt lunch ihop en gång, det var under OS i Pyeongchang, då var han inte så kaxig. Men på nätet verkar han kunna vara det".

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)