Timrå avgjorde med sju sekunder kvar – leder nu med 2–0 i matcher

Publicerad: 28 mars 2022

Timrå vände sent i den tredje perioden och vann hemma i NHC Arena.
Segermålet kom med ynka sju sekunder kvar att spela.

ANNONS

Djurgården tog ledningen i den andra perioden. Cameron Schilling stötte in en retur fram till 1–0. En ledning som skulle komma att utökas genom Marcus Sörensen efter spel i powerplay.

Spel i powerplay skulle sedan bli nyckeln för Timrå i vägen tillbaka i den här matchen.

ANNONS

Två chanser i PP skulle hemmalaget få i den andra perioden. Båda gångerna utnyttjade man det på bästa sätt och inför den tredje perioden var det lika på två.

I den tredje perioden tog Djurgården ledningen genom Marc-André Gragnani men Timrå skulle komma tillbaka, även denna gång efter spel i powerplay. Sebastian Hartmann gjorde sitt andra för kvällen och det var inte helt olikt hans första mål i matchen.

Timrå nöjde sig inte med att bara kvittera under ordinarie tid utan Tim Erixon sköt, Sebastian Hartmann styrde och Timrå avgjorde matchen med sju sekunder kvar.