Uppvisning av unike backen – inför Harry och Meghan

(30078) meghan
bildbyran.se

Publicerad: 21 november 2023

Prins Harry släppte pucken när han och fru Meghan Markle var på plats i Rogers Arena där Vancouver Canucks städade av San Jose Sharks med 3-1.

Quinn Hughes är kanske världens bästa hockeyspelare för tillfället, all ära för vår egen Elias Pettersson, men det Quinn gör som back just nu är unikt i hockeyns cap era.

Canucks hade svårt att få hål på Mackenzie Blackwood i Sharks kassen – innan Quinn Hughes tretton minuter in i andra perioden snappade upp en pass ifrån Nils Höglander, cirklade runt ett par Sharks spelare och stänkte upp pucken ur snäv vinkel rätt upp i bortre krysset för sitt åttonde mål för säsongen.

Nils Höglander åkte sedan på ett matchstraff för en slew foot i slutet av andra perioden – "match penalty with attempt to injure" löd domen och fem minuters utvisning för Canucks. Perfekt tillfälle för Sharks att ta sig in i matchen igen – istället gjorde nyförvärvet från Toronto, Sam Lafferty, 2-0 med 0.4 sekunder kvar av perioden.

Efter en assist till J.T Millers 3-1 mål är han nu i ensam ledning i NHL's poängliga, tvåa genom tiderna i Canucks historia i kategorin minst matcher till 30 poäng – före legendarer som Alexander Mogilny och Pavel Bure – och han gör det som back.
Prins Harry och Megan Markle njöt av showen.