HockeyNews
PLUS

Nybro förlänger med backen: ”Obeskrivlig känsla”

Alexander Molldén
Foto: Bildbyrån

Publicerad: 26 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Alexander Molldén var en viktig pjäs för Nybro under nykomlingssäsongen.
Nu blir den SHL-meriterade backen kvar i klubben.
– När Nybro ville förlänga tvekade jag inte en sekund, säger han till klubbens hemsida.

Alexander Molldén värvades in sent till Nybro efter att hans kontrakt med Kristianstad brutits sedan klubben tvångsdegraderats till Hockeyettan. Backen visade sig bli en viktig pjäs för Nybro – som nu behåller honom även kommande säsong.

– Vi är glada att "Molle" valt att fortsätta spela för Nybro. Han har en hög högstanivå, en offensiv styrka och är säker med pucken. Förra säsongen var han en av våra backar med bäst positiv plus/minus-statistik. Dessutom är han en fantastisk person med mycket energi som är omtyckt av laget. Jag är säker på att vi kan få ut ännu mer av Molles potential och vi ska göra allt vi kan för att ytterligare utveckla hans spel, säger sportchefen Mikael Aaro till klubbens hemsida.

ANNONS

Den SHL-meriterade backen snittade drygt 18 minuters istid per match och bidrog med totalt 16 poäng på 53 matcher den gångna säsongen.

– Det är en obeskrivlig känsla att få dra på sig Nybrotröjan och spela inför Sveriges bästa fans. När Nybro ville förlänga tvekade jag inte en sekund. Jag trivs väldigt bra i Nybro, både med ishockeyn och privat. Nybro Vikings är en professionell förening både på och utanför isen med tydliga mål, säger Molldén.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln

ANNONS