HockeyNews
PLUS
Skövde IK
(27719) Hockeyettan

Förslaget: Hockeyettan kan få nytt upplägg kommande säsong

Fyra serier i Hockeyettan kan bli fem. Det redan till hösten. – Största anledningen att vi gör detta är för att kunna begränsa resekostnaderna för många av klubbarna, vilket är den enda kostnad vi som liga kan påverka. Vi vill verkligen försöka hjälpa till här, säger ligachefen Mats "Horndal" Johansson till ligans hemsida.

25 april 2023
(18721) Strålman/Florida

Har gjort 14 säsonger i NHL – nu trejdas svenskbacken till Arizona

Anton Strålman säger upp sin no trade-klausul. Den 34-årige backen lämnar Florida för spel i Arizona Coyotes.

27 juli 2021
(18201) Mörrum

MJÖRNBERG: Påkopplade laxar krossade motståndet i säsongens viktigaste match

Det skulle bli ett nervigt drama. En häftig måstematch med slutspelschanserna på spel för båda lagen. Istället blev det en sanslös utklassning där Mörrum var lika imponerande som Skövde var bedrövliga och laxarna vann med 9-1 i Billingehov. I och med det ligger vägen mot slutspelet fortsatt öppen för Mörrum. Här är kvällens noteringar från Hockeyettan.

24 februari 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Krig om viktiga poäng vid strecken i vårseriena och storheter som är riktigt illa ute i Allettan, det väntar en hel del spänning de kommande dagarna. HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar er genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

20 februari 2021
(18028) Andreas Appelgren Mariestad

Ska kunna prestera även utan känslorna: ”Har blivit mesigare derbyn”

Känslorna vattnas ur när det inte är någon publik på matcherna och när många av spelarna i lagen kommer utifrån. Men Mariestad-tränaren Andreas Appelgren tror inte att en avsaknad av känslor och en match i mängden-känsla är en fördel för hans spelskickliga lag i kvällens rivalmöte med Skövde. – Det har blivit mesigare derbyn, säger han till HockeyNews.se.

17 februari 2021
(17992) Skövde Huddinge

MJÖRNBERG: Offensivglädje när långa förlustsviten slutligen bröts

Efter sex raka nederlag, ett darrigt försvarsspel och ovanligt svag utdelning framåt lyckades Huddinge slutligen få stopp på den negativa trenden. 5-2 borta mot seriejumbon Skövde var resultatet av offensivglädje i en ganska sorglös hockeymatch. Här är söndagens noteringar från Hockeyettan.

14 februari 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Stenhårda toppstrider och plågsamma formsvackor. Precis som vanligt finns det mycket spännande att fokusera på de kommande dagarna. HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

13 februari 2021