HockeyNews
PLUS
Huddinge IK
(28606) Jonathan Hedström

Jonathan Hedström gör comeback i Timrå

Jonathan Hedström blir ny scout för Timrå IK – ihop med nya jobbet som ungdomsansvarig i Huddinge Hockey. – Det känns fantastiskt kul att ha Jonathan med oss i vår spelarscouting, säger Timrås IK:s sportchef Kimmo Kapanen.

3 augusti 2023
(28540) Jonathan Hedström

Hedströms nya jobb: "Inspirerande att återvända"

Jonathan Hedström har en fin hockeykarriär bakom sig. Nu är han tillbaka i en ny roll som ungdomsansvarig i Huddinge Hockey. – Att återkomma efter några års frånvaro är positivt eftersom jag samlat på mig mycket erfarenhet och lärt mig vad som är viktigt, säger Hedström.

14 juli 2023
(27719) Hockeyettan

Förslaget: Hockeyettan kan få nytt upplägg kommande säsong

Fyra serier i Hockeyettan kan bli fem. Det redan till hösten. – Största anledningen att vi gör detta är för att kunna begränsa resekostnaderna för många av klubbarna, vilket är den enda kostnad vi som liga kan påverka. Vi vill verkligen försöka hjälpa till här, säger ligachefen Mats "Horndal" Johansson till ligans hemsida.

25 april 2023
(26910) Jeremy Boyce

Jeremy Boyce: "På senare tid har det byggts upp en legend om mig känns det som"

SUNDSVALL. Jeremy Boyce, 30, slog sig in i Timrå via hockeygymnasiet när störst fokus riktades mot juniorstjärnor som Anton Lander och Magnus Pääjärvi. För drygt en månad sedan slog han klubbrekordet i antal spelade matcher och idag får han ta selfies och skriva autografer när han visar sig på stan. Eller som han själv uttrycker det: – På senare tid har det byggts upp en legend om mig känns det som. Men man är så inne i det. Jag försöker bara köra på, säger han i en lång intervju inför det som blir hans första slutspel trots allt år i klubben.

7 mars 2023
(25100) Linus Klasen Dick Axelsson

Klasen är klar – så säger Djurgården om Huddingekamraten Axelsson

STOCKHOLM. Linus Klasen, 36, och Dick Axelsson, 35, har spelat i Hockeyallsvenskan tillsammans i Huddinge. Nu har Klasen skrivit på ett treårskontrakt med Djurgården. Och Dick Axelsson har precis dragit igång säsongen i division 3. Med ett hattrick…

25 oktober 2022
(21144) Liam Öhgren

Liam Öhgren växte upp med NHL-stjärnorna: "Vi firade jul hemma hos Bäckström"

Liam Öhgren har slagit sig in i Djurgården och nu är siktet inställt på en plats i JVM-laget. 17-åringen som haft en på många sätt ovanlig uppväxt – runt omkring några av våra bästa hockeyspelare genom tiderna. – Vi var i Washington för fem eller sex år sedan och firade jul med Niklas Bäckström. Det har varit väldigt lärorikt att se hur hårt dom har jobbat för att ta sig dit dom är idag, säger Öhgren till HockeyNews.se.

7 november 2021
(18885) Östersund

Rutinen blev avgörande i stark vändning - kvartsfinalklart

Påskafton bjöd på inte mindre än fyra tredje och direkt avgörande matcher i Hockeyettans åttondelsfinaler. En slutade med en fullständig slakt medan de tre andra var synnerligen täta historier fram till de sista perioderna. Men tillslut kunde flera av lagen med höga ambitioner avgöra och ta sig vidare. Här är påskaftonens noteringar från Hockeyettan.

3 april 2021